Ana Sayfa SİYASET Murat Kaçak’ın Adaylığı Resmen Açıklandı

Murat Kaçak’ın Adaylığı Resmen Açıklandı

730
0
Paylaş

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Genel Merkezi seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Devlet Bahçeli’nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarını duyurdu.

Haberi Cami’ye Giderken Aldı

Listede Fatsa İlçe Belediye başkan Adayı Murat Kaçak’ın adı da yer aldı. Haberi  Mevlid kandili için camiye giderken alan Murat Kaçak ve Fatsa İlçe yönetimi ayrıca heyecanlandı.

MHP Fatsa Belediye Başkan Adaylığının resmen açıklanmasının ardından, Murat Kaçak ve MHP Fatsa Yönetim Kurulu Üyeleri, topluca camiye giderek dua etti. MHP Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak cami çıkışı duygularını ifade etti.

Rabbime Bana Bu Günleri Gösterdiği İçin Şükrediyorum.

Murat Kaçak, “Rabbim bana bu yaşıma kadar, bir insanı mutlu edecek ne gerekiyorsa verdi. İş verdi, aş verdi, mutlu bir aile verdi ve samimi, saygın sevgi ile yoğrulmuş geniş bir dost çevresi verdi. Şimdi benimde Allah rızası için bir şeyler yapmam lazım. Samimiyetle söylüyorum ki, bu millete hizmet etme aşkım, bu Fatsa’ya olan sevdam sadece Allah rızası içindir.

Bu mübarek günde adaylığımın tescillenmesi haberi de, Rabbimin bana verdiği bir görevdir. Bu sefere samimiyetle çıktık, inşallah zafer bizim olacaktır. Allah’ın izni ile çalışacağız ve başaracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here