Ana Sayfa SİYASET Muhtarlar Mazbatalarını Aldı

Muhtarlar Mazbatalarını Aldı

1099
0
Paylaş

İlçemizde bulunan 89 mahalle muhtarı ve azaları, Fatsa Kültür Sarayında düzenlenen törenle mazbatalarını aldı.

Fatsa Seçim Kurulu Müdürü Erdoğan Kısacık mazbataları vermeden önce yaptığı konuşmada seçim sürecinde ve sonrasında herhangi bir problem yaşanmamasından dolayı teşekkür etti.

Müdür Kısacık, “Güzel bir seçim süreci geçirdik. 3 aylık bir dönemde çalıştık ve bu dönem akabinde bir çok arkadaşımız yenilendi ama daha önce ki muhtarlarımızda çok zahmet çektiler. Gerek seçim öncesinde ve sonrasında verilen her görevi yaptılar. Ben seçimi kazanamayan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Seçilen muhtarlarımızı da zorlu bir süreç bekliyor. Yasalar ölçüsünde herkese görevler nitelendirildi. Ben herkese başarılar diliyorum. Bizim için önemli olan seçimi kimin kazanıp kimin kaybettiği değil, Bizim için önemli olan vatandaşımızın verdiği oyların hak sahibine ulaşması ve kavga gürültü olmadan, kimse zarar görmeden bir seçim yapmaktı. Gerçekten biz başarıya ulaştık. Hiçbir mahallemizde kavga gürültü olmadı ve bir problem olmadan bu seçimi atlattık. Özverinizle, çalışmalarınızla ve duruşunuzla buradasınız. Ben gerek seçimi kaybeden gerekse de yeni seçilen muhtarlarımıza ve yeniden muhtarlık görevine devam eden herkese çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Konuşmaların ardından ilçe Seçim Kurulu Müdürü Erdoğan Kısacık tarafından mahalle muhtarlarına ve azalarına mazbataları verildi. Tören fotoğraf çekildikten sonra sona erdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here