Ana Sayfa SİYASET MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU KİBAR’A DESTEK İSTEDİ

MİLLETVEKİLİ GÜNDOĞDU KİBAR’A DESTEK İSTEDİ

792
0
Paylaş

AK PARTİ ORDU MİLLETVEKİLİ METİN GÜNDOĞDU:
“31 MART SONRASI BELEDİYEMİZDE KİBAR RÜZGARLAR ESECEK”

Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Fatsa ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Fatsa Belediyesi’ni de ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar’a destek istedi.
 Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar ve meclis üyesi adaylarının da katılımlarıyla Belediyenin tüm birimlerini gezen Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, “İnşallah 31 Mart sonrası Fatsa Belediyesi’nde Kibar rüzgarlar esecek.” dedi.
   Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar belediyeden ayrılmadan önce birer açıklama yaptılar.
  İlk açıklamayı yapan Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar, “Fatsa Belediyemizde Allah nasip ederse 31 Mart sonrası birlikte çalışacağımız mesai arkadaşlarımızı ziyaret ederek desteklerini istedik. Arkadaşlarımıza çalışmalarında başlarılar diliyoruz.” dedi.

“FATSA’NIN HAKKINI HUKUKUNU KORUMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE GAYRET EDECEĞİZ”
Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise yaptığı açıklamada, “31 Mart sonrası belediyemizde Kibar rüzgarlar esecek. Allah’ın izniyle Ordu’muz Fatsa’mız Kibar bir şekilde yönetilecek. Büyükşehirde Hilmi Güler ağabeyimiz, Fatsa’da da inşallah Allah nasip ederse İbrahim Ethem Kibar Başkanımızla beraber Fatsa’mıza değer katmaya devam edeceğiz. Ben bu zamana kadar Fatsa’mıza hizmet eden tüm Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra görev alacak olan arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Cenabı Allah Fatsa’ya inşallah daha güzel hizmetler yapmayı birlikte bizlere nasip etsin. Biz de Milletvekilleri olarak burada seçilecek olan başkanımıza sonuna kadar Fatsa’nın hakkını hukukunu korumak için var gücümüzle gayret edeceğiz. İnşallah Pazartesi’den sonra Kibar rüzgarlar eser. Biz de Fatsa’yı kazandırmaya ve büyütmeye devam ederiz.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here