Ana Sayfa SİYASET MHP’de Yerel Seçim Hazırlıkları Hızlandı

MHP’de Yerel Seçim Hazırlıkları Hızlandı

832
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı 31 Mart 2019 yerel seçimlerine hazırlanırken ilçe yönetiminde görev değişikliğine gitti. Yönetim kadrosuna yeni katılımlara yer verilirken, mevcut yönetim kadrosunda bazı isimler farklı görevlere atandı.

Aralık 2017’den bu yana MHP Fatsa İlçe Başkanlığını yürüten Murat Kaçak görevi İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz’a devretti. MHP Fatsa İlçe Kadın Kolları başkanı Selda Bilici’nin yerine ise Hatice Katık görevlendirildi.

MHP Fatsa İlçe Başkanlığını yol arkadaşı Fatih Yılmaz’a devreden Murat Kaçak yakın bir tarihte geniş katılımlı bir organizasyonla Fatsa Belediye Başkan adaylığını açıklamaya hazırlanıyor.

MHP Fatsa teşkilatı basın birimi tarafından yapılan açıklamada “Fatsa Belediye Başkanlığı için adayı belli olan, ancak MHP İlçe Başkanlığı sıfatı ile görevini sürdüren Murat Kaçak için gerekli girişimler yapılarak parti yönetimi içerisinde gerekli görev değişiklikleri de yapıldı. Yeni yapılan değişikliklerle parti yönetimine yeni isimler katılırken, bazı isimlerde de görev değişikliğine gidildi.

Bütün ön hazırlıklarını tamamlayan MHP Fatsa teşkilatı, önümüzdeki en kısa süreçte geniş katılımlı bir organizasyonla Fatsa Belediye Başkan Adayını kamuoyuna resmi olarak tanıtacak. Hiç bir belirsizliğin yaşanmadığı ve emin adımlarla her gün yeni mesafeler alan Milliyetçi Hareket partisi Fatsa teşkilatı, 31 Mart seçimleri için hazırlıklarını tamamlamış, program ve planlaması hazır tek teşkilat olma özelliğini taşıyor.” Denildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here