Ana Sayfa SİYASET MHP ORDU TEŞKİLATLARI MİTİLİ İSTANBUL’A ATTI

MHP ORDU TEŞKİLATLARI MİTİLİ İSTANBUL’A ATTI

618
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu teşkilatları 23 Haziran İstanbul Büyükşehir belediye Başkanlığı seçimleri dolayısıyla tam kadro İstanbul’da. İstanbul’da nüfus yoğunluğu en fazla 2. İl olan Ordu, seçim sonuçlarına doğrudan etkili olacağından, özellikle önemseniyor.

MHP Lideri devlet Bahçeli’nin “mitili İstanbul’a atın” talimatıyla birlikte, başta Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt olmak üzere, İl başkanı Köksal Yılmaz, Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak ve diğer ilçe başkanları İstanbulda Orduluların yoğunlukta yaşadığı bölgelerde gece gündür dolaşarak Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım’a destek istedi.

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve beraberindeki heyet sıkı bir program uygulayarak mesai mefumu gözetmeksizin yoğun bir çalışma temposu geçirdi. İstanbuldaki tüm hemşeri derneklerini teker teker gezen Enginyurt, derneklerin piknik programlarını da kaçırmadı.

İstanbul’da İşyerleri bulunan Orduluları teker teker ziyaret eden MHP heyeti bununla da yetinmeyip bazı hemşerilerimizin evlerine misafir oldu. Bu süreçte davetli davetsiz tüm Orduluların düğünlerine de katıldı.

İstanbul’da bazı MHP ilçe teşkilatlarının hazırladığı program ve toplantılara da katılan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, vatandaşlara hitaben konuşmalar yaptı ve Cumhur İttifakı İBB adayı Binali Yıldırım için destek istedi.

Görünen odur ki zafer Cumhur İttifakı’nın olacaktır diyen Cemal Enginyurt, tüm hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık. Cumhur ittifakını anlattık. Ve neden Cumhur İttifakı adayımızın kazanması gerektiğini izah ettik. Ulaşamadığımız hemşerilerimize de ulaştıklarımız ulaşsın ki, 24 Haziran sabahına zaferle uyanalım dedi.

Çalışmalara bizzat katılan MHP Fatsa ilçe başkanı Murat Kaçak ise, “Sayın vekilimizle birlikte yaptığımız program ve ziyaretlerde görüyoruzki hemşehrilerimizin yoğun ilgi ve teveccühü Cumhur İttifakı’ından yana. Gece gündüz demeden, yoğun bir koşuşturma ile yaptığımız programlar ve toplantılardan aldığımız dönüşler oldukça memnun edicidir.

Bu vesile ile bizleri samimiyetle karşılayan, bağrına basan tüm İstanbul’da yaşayan Ordulu hemşerilerime sonsuz saygı ve sükranlarımı sunuyorum” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here