Ana Sayfa SİYASET MHP Murat Kaçakla Devam Dedi

MHP Murat Kaçakla Devam Dedi

13078
0
Paylaş

Fatsa Kültür Sarayı’nda düzenlenen Kongrenin Divan Başkanlığı ise MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk yaptı. İl ve İlçe Başkanlarının yanı sıra İlçe Belediye Başkanlarının da katıldığı kongrede çok sayıda partili de katılarak Başkan Murat Kaçak’a destek verdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte başlayan kongrede, Mehter Takımının Türk Bayraklı gösterisi de partiler ve davetliler tarafından büyük ilgi gördü.

Siyasi konuşmalara geçilmeden önce gelen tebrik mesajlarının okunması sırasında, kongreye MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin gönderdiği kutlama mesajı damgasını vurdu. Bahçeli’nin mesajı okunduktan sonra salonda ki davetliler, Bahçeli’yi ayakta alkışladı.

Açılış konuşmasını yapan MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak’ın ardından kürsüye divan başkanlığını yapan MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk çıktı. Birlik ve beraberliğin yanı sıra ülke bütünlüğü ve bekasına dikkat çeken Şanlıtürk, burada ülkücü camia ve partililerine de önemli mesajlar verdi. Konuşmasında ayrıca Türk ve İslam aleminin Mevlit Kandilini kutlayan Şanlıtürk, Cumhuriyetin 97. Yılını da kutlayarak, şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı. Azerbeycan-Ermenistan arasında ki meseleye de değinen Şanlıtürk, Ermenistan, Hatay, Kıbrıs ve Suriye meselelerinin tesadüf olmadığına dikkat çekerek, Türk devletlerinin yalnız olmadığını, Türkiye’nin de kararlılıkla bu uğurda destek ve mücadeleye devam edeceğinin altını önemle çizdi.

 Ordu’da son olarak Fatsa kongresinin yapıldığını da sözlerine ekleyen Şanlıtürk, kongrenin başta Fatsa ve Ordu olmak üzere tüm ülkeye hayırlara vesile olmasını temenni etti. Yapılan konuşmaların ardından yeni ilçe başkanının belirlenmesi için delegelerin önüne sandık konuldu. Tek listenin yarıştığı kongrede, oyların tamamını alan Başkan Murat Kaçak, ilçe başkanı oldu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here