Ana Sayfa SİYASET Metin Gündoğdu “31 Mart Beka Meselesidir”

Metin Gündoğdu “31 Mart Beka Meselesidir”

808
0
Paylaş

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Hilmi Güler, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Milletvekilleri Şenel Yediyıldız ve Ergün Taşçı, Çatalpınar, Kabataş ve Alankent’e ziyaretler gerçekleştirdi.

Gittikleri ilçelerde ve mahallelerde esnaflar ile vatandaşları ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Hilmi Güler’in önemli bir devlet tecrübesinin olduğunu ve bu tecrübesini daima Ordu için değerlendirdiğini belirtti. Hilmi Güler’in Ordu’ya değer katacak ve farklı vizyonlar kazandıracak projeleri olduğunu belirten Metin Gündoğdu “Ordu’da Cumhur İttifakı ruhuna yakışan bir ortam oluştu. Liderlerimizin aldığı kararları aynen sahaya yansıdığını görüyoruz. Cumhur İttifakının tüm adayları bizim için aynıdır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hilmi Güler ağabeyimiz Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşıdır ve uzun süre bakanlık yapmıştır. Asla davasından ve duruşundan taviz vermemiş devletimize, milletimize hizmet etmiştir. Altınordu Belediye Başkan Adayımız Aşkın Tören’de dinamik bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Altınordu’ya farklı bir atmosfer getirecek projeleri var. ” dedi.

CHP’liler “Kürdistan” İfadesine Sessiz Kalıyor

HDP’nin Millet İttifakının gizli ortağı olduğunu ifade eden AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “AK Parti’ye ve MHP’ye Türkiye genelinde kaybettirme planı var. Bu plan Türkiye’de değil dışarda planlanmış bir oyun. “Biz sırtımızı PKK’ya dayadık” diyen HDP’nin Eş Genel Başkanı Sezai Temelli oynanan oyunu “Biz kürdistanda kazanacağız, batıda AK Parti ve MHP’ye kaybettireceğiz.” itiraf etti. Bunlarla omuz omuza yürüyen ne yaptığının farkında mı! Şehitlerimize hiç mi saygı duymuyorlar. Ülkemizin de kurucusu olan Atatürk’ün kurduğu partiyi ne hale getirdiler. Allah göstermesin, bunlar şehit cenazesine nasıl gidecekler. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde “kürdistan” diye bir yer yok, olamaz. Bu ifadeleri kabul etmemiz mümkün değil. Ama hiçbir CHP’li buna itiraz etmiyor. Aksine CHP’li Milletvekili Sezgin Tanrıkulu PKK’lı teröristerin cenaze törenine katılıyor. Bu yüzden 31 Mart seçimleri beka meselesidir.”

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here