Ana Sayfa SİYASET Koçan ve Akot’tan Anlamlı Mesajlar

Koçan ve Akot’tan Anlamlı Mesajlar

681
0
Paylaş

Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Koçan ve SP Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, seçim sonrası yayınladıkları mesajlar ile Fatsa’lılara teşekkür ettiler.

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan’ın mesajı;

“Değerli Fatsa’lı hemşerilerim. 31 Mart 2019 seçimlerini geride bıraktık. 
Seçim süresince Fatsa’da; her mahallede, her sokakta, her caddede ve her evde insanlarımıza dokunmaya çalıştık. Bu süreç içersinde rahatsızlık verdiysek teşkilatım adına özür diler, helallik isterim. 
Seçim sonuçlarına göre Fatsamızın Şehr-i Emini tayin edilen, Cumhur ittifakı Ak Parti adayı Sayın, İbrahim Etem Kibar ve beraberindeki meclis üyelerini tebrik eder; daha yaşanılabilir Fatsa, daha müreffeh Fatsa, daha temiz Fatsa ve daha Adil Fatsa için canla başla çalışmalarını dilerim. Bu uğurda üzerimize düşeni yapmaya her daim hazır ve nazır olduğumuzu beyan ederim. 
Mazbatanızı aldıktan sonra, #GönülBelediyeciliği esasında; samimiyet, tevazu ve ortak akılla yönetilecek bir Fatsa için #KentKonseyi’ni acilen hayata geçirmenizin elzem olduğunu bildiririm. 
Aynı zamanda Fatsa’yı yönetmeye talip olan ve bu seçimde “ben de varım” diyerek üstün cesaret gösterip ter akıtan başta Adayımız Hüseyin Akotolmak üzere, CHP Adayı Ahmet Cambaz ve ekibini, BBP Adayı Fatma Yümlü ve ekibini kutlar saygılar sunarım. 
Bu seçimin kaybedeni olmamıştır. Lakin ilerleyen zamanlarda Kazananın veya kaybedenin Fatsa’mız olacağı aşikardır. Bizler artık Kazanan Bir Fatsa olmasını arzu ediyoruz. 
Bu seçim sürecinde sahada bizimle gece gündüz demeden, canla başla mücadele edip çalışan ve bizi yalnız bırakmayan teşkilat mensubu kardeşlerim, bizimle beraber yürüyen ve kampanyamıza destek veren vatandaşlarımız, bize gönlünü açarak kıymetli oylarını veren seçmenlerimize canı gönülden teşekkür ve minnetlerimi sunarım. 
Biz “hayırlısı olsun diye” mücadelemizi ortaya koyduk. Milletimizin iradesi tecelli etmiştir. Bize saygı duymak ve Fatsamızı yönetecek kardeşlerimize; kaliteli muhalefet olmanın yanısıra, doğruları takdir eden, yanlışları durduran bir anlayış görevi vermiştir. 
Olanda hayır vardır diyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum.”

Hüseyin AKot yayınladığı mesajı şu şekilde;

“Saygıdeğer Fatsa’lılar
Yaklaşık iki aydır sürdürdüğümüz seçim maratonunun sonuna geldik. 
Bu iki ay boyunca köy köy, mahalle mahalle gezip sizlerin kalbine dokunmaya çalıştık. 
Rabbim bize bu kutlu vazifeyi nasip etmedi. Öncelikle benimle bu yola çıkan, 7/24 yağmur, çamur demeden çalışan tüm dava arkadaşlarıma ve Fatsa’lı hemşehrilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. 
Allah hepinizden razı olsun. Seçilen belediye başkanı arkadaşımız Sayın İbrahim Etem Kibar kardeşimize başarılar diliyorum. 
Sizleri Allah’a emanet ediyorum.”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here