Ana Sayfa SİYASET Katar: “AF DEĞİL İDAM İSTİYORUZ”

Katar: “AF DEĞİL İDAM İSTİYORUZ”

1356
0
Paylaş

Terör ve cinsel istismar suçlarının faillerinin idamla cezalandırılmaları gerektiğini belirterek, geçtiğimiz günlerde idam yasa tasarısını meclise sunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’ye, Fatsa’dan da destek geldi.

BBP Fatsa İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Katar idam yasası ile ilgi açıklamada bulundu. Açıklamasında “2 metre urganın çözemeyeceği hiçbir toplumsal sorun yoktur” diye belirten Mustafa Katar: “Bizler af değil idam istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici idamla alakalı tasa tasarısını meclise sundu. Biz idamı iki suç için istiyoruz. Birincisi askere ve polise kurşun atan, Türkiye Cumhuriyetinin bölünmez bütünlüğüne karşı gelen teröristler için; ikinci olarak da çocuklara cinsel istismarda bulunan tacizci kanı bozuk sapıklar için idam istiyoruz ki kolluk kuvvetlerimize kurşun atanlar ceza evlerimizde bizim vergilerimizle içerde beslenmesin; çocuklarımıza tecavüz edenler içeride yaşamasın. Kader mahkumu diye tabir edilen kişiler ya da siyasetçiler için istemiyoruz. İdam en azından caydırıcı olur. Biz, artık analar ağlamasın istiyoruz. Belirttiğimiz gibi, 2 metre yağlı urganın çözmeyeceği hiçbir toplumsal sorun yoktur” dedi.

Açıklamasının sonunda diğer vekillerin bu konuda tavırlarını merak ettiğini belirten Mustafa Katar “Sayın Cumhurbaşkanı idamı meclisten geçirin, ben onaylarım demişti. Biz üstümüze düşeni yaptık ve idam yasa tasarısını meclise sunduk. AKP’li milletvekillerinin bu konuda tavrının ne olacağını merak ediyoruz” diye söyledi.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here