Ana Sayfa SİYASET  “Kadınların Daha Etkin ve Daha Başarılı Siyaset Yaptığına İnanıyorum”

 “Kadınların Daha Etkin ve Daha Başarılı Siyaset Yaptığına İnanıyorum”

1048
0
Paylaş

Kadın Kolları İl Başkanlığı tarafından Ünye, Çaybaşı İkizce, Kumru, Akkuş, Fatsa, Korgan, Çamaş, Çatalpınar, Aybastı, Kabataş İlçelerinde yapılan İlçe Kadın Kolları İstişare ve değerlendirme toplantıları yapıldı. Toplantıya İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları ve Milletvekilimiz Dr. Şenel Yediyıldız katıldı.

Ünye’de ki, toplantının açılışş konuşmasını yapan İl Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Baysal , İlçe Kadın Kolları Başkan ve yöneticileri ile istişare ve değerlendirme toplantısını 19 İlçede yapacaklarını belirterek öncelikli olarak 24 Haziran seçimlerindeki başarı ve başarısız olduğumuz yönlerimizi değerlendireceğiz , 24 Haziran’da yapmış olduğumuz eksiklikleri tespit ederek tedaviye başlayacağız sonra 30 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimlerine kadın kolları olarak eksiksiz ve sorunsuz girmek istiyoruz dedi.

“Bizi her zaman el üstünde tutan, bize pozitif ayrımcılık yapan bir milletvekilimiz var daha ne isteyelim?”

Başkan Baysal, Saygıdeğer Milletvekilimiz Sn.Şenel Yediyıldız’a İlçe Kadın Kolları ile yapacağımız istişare ve değerlendirme toplantılarında kendilerini de aramızda görmek istediğimizi arz ettiğimde hiç tereddüt etmeden severek programlara katılacağını ifade ettiler, Milletvekili olduğu günden bu yana talep ettiğimiz hiçbir konuyu ve meseleyi ötelemeyen ve anında çözüme kavuşturan, her an yanımızda olan, tabiri caizse” arkasına yaslandığımız dağ” gibi olan Milletvekilimiz, ağabeyimiz, büyüğümüz, Sn. Şenel Yediyıldız’a buradan bir kez daha Kadın Kolları olarak şükranlarımı sunuyorum, Başkan Baysal son olarak, bizi her zaman el üstünde tutan, bize pozitif ayrımcılık yapan, bir Milletvekilimiz var, daha ne isteyelim dediğinde salonda alkış tufanı koptu.

“Kadın Kollarının Rahatça Siyaset Yapabilmesi İçin Bütün Desteği Vereceğimden hiç Şüpheniz Olmasın”

Milletvekili Şenel Yediyıldız konuşmasında, Yönetici olmak sırtımıza ağır bir sorumluluk vermektedir. Bundan sonra çalışmalarımızı, daha da geliştirip partimizi, toplumumuzu daha nasıl ileriye taşıyabiliriz diye düşünüp hayata geçirmek bizim sorumluluğumuzdadır bu da bir misyon yüklüyor dedi. Milletvekili Yediyıldız, Kadın Kollarına Değer verdiğim için buradayım. Başkanımız beni davet ettiğinde tereddüt etmeden icabet ettim. Ben, Kadınların daha etkin daha başarılı siyaset yaptığına inanıyorum… Kadın Kollarının rahatça siyaset yapabilmesi için bütün desteği vereceğimden hiç şüpheniz olmasın diyen Milletvekili Yediyıldız, talep ve isteklerinizde, sorunlarınızda bir telefon kadar yakınınızdayım diyerek. Kadınlar tüm kapıları rahatça çalıp içeri girebildiği için, Ailenin içindeki sorunları bize iletmesi konusunda önemli rol oynamaktadır. Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonunun Başkanı olarak Aile kadın çocuk konusunda, Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşu olarak etkin bir rol oynaması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Yediyıldız, bu tür toplantıların sıklıkla yapılması gerektiğini ifade ederek, ben tüm ilçe teşkilâtımızı gezip, tek ,tek,sorunlarıyla meşgul olacağım , ilçelerimizde halkımızla da sık buluşacağım dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here