Ana Sayfa SİYASET İsmail Koçan Güven Tazeledi

İsmail Koçan Güven Tazeledi

194
0
Paylaş

Tek liste ile seçime giren Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, 180 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Saadet Parti Fatsa İlçe 6. Olağan Kongresi Fatsa Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşti. Eski İçişleri Bakanı, Genel İdare Kurulu Üyesi İdris Naim Şahin’in katılımıyla gerçekleşen kongreye, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Genel İdare Kurul Üyesi Salih Şen, Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Av. Erkan Temiz, AK Parti Ordu Eski Milletvekili Eyüp Fatsa, il ve İlçe Siyasi Parti Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, STK Temsilcileri ve parti üyeleri ve delegeler katıldı.

Kongrenin Divan Başkanlığını, Samsun Saadet Partisi İl Başkanı Salih Şen, Divan Başkan Yardımcısı Ordu İl Muhasibi Ahmet Tepe, Katipliği Korgan İlçe Başkanı Hasan Subaşı, Gülyalı İlçe Başkanı Halil Cebeci yaptı.

Tek liste ile seçime giren mevcut Başkan İsmail Koçan, 180 delegenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren mevcut başkan İsmail Koçan, kısa zaman önce vefat eden Saadet Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah İstikbal’i ve 28 Şubat Arifesinde Milli Görüş Lideri 54.’ncü Başbakan Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 11.’nci yıldönümünü yâd etti.

Mevcut Başkan İsmail Koçan, ” Saadet Partisinin Fatsa ilçe teşkilatının 6. Olağan kongresinde yeniden adayı olarak karşınızda olmaktan duyduğum mutluluğu kelimelere dökmek inanın çok zor. Bundan on iki yıl önce ilk defa bu kürsüde bir başkan olarak çıktığım zaman hangi heyecanı, başarısızlık adına hangi korkuyu ya da yeni bir dünya kurmak adına hangi hayalin bir parçası olmak umudunu taşıdıysam, geride bıraktığım on iki senelik siyasi çalışmalardan sonra, yeni bir dönemin başında bugün aynı duyguyu, aynı sinerji ve heyecanı içimde taşıdığımı belirtmek isterim.

Bu duygumun içine heyecan adına umut, beraberlik adına kardeşlik, Fatsa adına toplumumuzu, şehrimizi, insanımızı ve geleceğimizi koydum. Bu heyecanlar benim başkanlığımın itici gücü oldu.

Çünkü biz Saadet Partililer taşın altına baş, üstüne taş koymak için siyaset yapıyoruz. Aramızda bulunan bu düğün günümüzdeki sevincimize ortak olan, siyasi partili başkan ve yöneticilerinin de inancı gereği bu manada siyaset yaptığından hiç şüphem yoktur. Biz başından beri bir kardeşlik için mücadele ettik. Bugün de tüm çabamız kardeşlik içindir. Merhum liderimiz Necmettin Erbakan hocamızın koyduğu, ‘Önce ahlak ve maneviyat ilkeleri doğrultusunda, Genel Başkanımızın Temel Karamollaoğlu beyin öncülüğünde partimizin iktidara taşımak için canla başla çalışacağız.

Ülkemiz ve dolayısıyla bizler de zor zamanlar yaşıyoruz. Ama biliyoruz ki zor zamanlarda en değerli şey tecrübe ve cesarettir. Kamplaştırılmış ideoloji duvarlarıyla birbirine düşman edilmiş bir toplumu tekrar kucaklaştırmanın gerektirdiği cesaret ve tecrübe en değerli hazinemizdir. Bu duygu ve düşünceyle kongremize teşriflerinizden duyduğum mutluluğu ifade ediyor, şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.

Sizleri Merhum Liderimiz Erbakan hocamızın sözleriyle bitiriyorum. ” Bizlerin yapması gereken yalana ve çirkinlikle uğraşmak değil, doğru ve güzel olanla uğraşmaktır.” dedi.

Ardından Saadet Partisi Ordu il başkanı av. Erkan Temiz ve Eski İçişleri Bakanı Genel İdare Kurulu Üyesi İdris Naim Şahin’in selamlama konuşmalarından ardından seçime geçildi.

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan’ın yönetim kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:

“Ahmet Topaloğlu, Ahmet Toklucuoğlu, Hasan Hüseyin Kocaoğlu, Hasan Serbest, Taşkın Bekle, Hüseyin Akot, İsmail Hakkı AK, Abdülmükremin Akalp, Mehmet Alyatlı, Engin Bekçi, Cemal Özçelik, Süleyman Yeşiltaş, Kamil Gezgiç, Aydın Kırlak”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here