Ana Sayfa SİYASET İBRAHİM ETEM KİBAR’DAN STK’LARA ZİYARET

İBRAHİM ETEM KİBAR’DAN STK’LARA ZİYARET

615
0
Paylaş

AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor.

Partisinin ilçe teşkilatı ile birlikte yaptığı ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerini bilgilendiren İbrahim Etem Kibar, son olarak Fatsa’da görev yapan Sivil Toplum Kuruluşlarını (STK) ziyaret etti.

Partili partisiz ciddi bir kesimin desteğini arkasına alarak yola çıkan İbrahim Etem Kibar, STK ziyaretleri sonrası yapmış olduğu açıklamasında, seçim takvimleri doğrultusunda Fatsa’yı adım adım, karış karış gezdiklerini söyledi. Kibar; “Seçim çalışmalarımız kapsamında tüm vatandaşlarımızla görüşmeye gayret gösteriyoruz. Kiminle bir araya gelsek bizlere gönül kapılarını açıyorlar ve onlarla dertleşiyoruz. Sorunları ve çözümleri ile ilgili detayları konuşuyoruz.

Bugün ilçemizde görev yapan Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ettik. Bilindiği üzere STK’lar resmî kurumların dışında ve onlardan bağımsız olarak çalışıyor. Biraz gönüllülük esasına dayalı çalışan bu kurumlarımızda bulunan yöneticiler ile Fatsa’mızı konuştuk. İstişarelerde bulunarak hasbihal ettik. Bu sebeple Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu’ya, Fatsa Esnaf Kefalet ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Fatsa Madeni Eşyalar Odası Başkanı Ayhan Baş’a, Fatsa Giyim Eşyaları Esnaf Odası Başkanı Cemal Paşalıoğlu’na, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş’a, Fatsa Türk Kızılayı Başkanı Gökhan Hocaoğlu’na, Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkanı Fatih Arslan’a, Fatsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz’e, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi’ye misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here