Ana Sayfa SİYASET GENÇ VE DİNAMİK EKİP İLE KAÇAK’LI MHP

GENÇ VE DİNAMİK EKİP İLE KAÇAK’LI MHP

727
0
Paylaş

YİNE,YENİ,YENİDEN

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, yenilenen teşkilat mensupları ve yeniden göreve gelen Başkan’ı Murat Kaçak ile Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde bir araya geldi.

Fatsa basınında yer aldığı toplantıya tüm teşkilat üyelerinin yanı sıra MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz ve MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ta katılım sağladı.

Murat Kaçak’ ın ilçe başkanlığı görevini devralması vesilesinin yanı sıra ,  ”Beka için Milli Karar, Cumhur için İstikrar ‘ vurgusunun da yinelendiği toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Murat Kaçak gerçekleştirdi.
Konuşmasında ; ‘’ MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’un siyaseti bıraktığı gün siyasetini bırakacağını ve siyasi süreçte var olduğu sürece MHP’yi Fatsa’da en layık olduğu yere taşıyacağını belirten Kaçak 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakının yüksek oy alabilmesi için sonuna kadar çalışacaklarının altını çizdi.


MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Yol Arkadaşlarımın ve sizlerin huzurunda sayın vekilime ve il başkanıma bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Kısa bir siyasi süreçten geçtik. Bir önceki yönetimden olan arkadaşlarımızda var, aramızdan ayrılan arkadaşlarımızda oldu. Öncelikle aramızdan ayrılan arkadaşlarımızla helalleştik ve ayrıldık. Milliyetçi Hareket Partisi siyasi bir kimlik ve MHP siyasi hayatına yol arkadaşlarımızla beraber devam ediyor. Biz burada kalıcı değiliz. Elbette ki bugün burada hizmet etme açısından MHP bayrağını Fatsa’da dalgalandırmaya çalışıyoruz. Yenilenen genç ve dinamik ekibimizde MHP olarak, Cumhur İttifakının önümüzde ki günlerde yapılacak olan yerel seçimlerde Fatsa’da en yüksek oyu alabilmesi için mücadele edeceğiz.  Kısa bir süre kaldı ve bu süreçte kıymetli Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin isim babası olduğu Cumhur İttifakı bizim için çok büyük önem arz etmektedir. Biz hep birlikte bunun bilincinde olarak Fatsa’da MHP kadroları olarak Cumhur İttifakının kazanabilmesi mücadelemizi sonuna kadar devam ettireceğiz.” dedi.

Murat Kaçak, “Sayın Vekilim Cemal Enginyurt ve İl Başkanımız Köksal Yılmaz sayesinde siyasetin içinde var oldum. Siyaset hayatıma onlarla birlikte devam ediyorum. Herkesin bilmesini istiyorum ki, siyasi hayatımda hem il başkanımla hem de kıymetli vekilim ile birlikte sürdürmeye devam edeceğim. Onların siyaseti bıraktığı gün bende siyaseti bırakacağım. Sizlerden ricam kırılganlıklar ve yorgunluklar olabiliyor, siyaset uzun soluklu bir yarış; Milliyetçi Hareket Partisini temsil etme noktasında Fatsa’mızda 3 hilalli bayrağımızı layık olduğu yerde dalgalandırmak için hep beraber fitne ve fesattan uzak tam bir aile hukuku içerisinde dostluk ilişkisi içerisinde yaşayalım istiyorum.” diye konuştu.

Toplantıda konuşma yapan Cemal Enginyurt, Murat Kaçak ile beraber sonuna kadar Cumhur İttifakını destekleyeceklerini vurguladı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here