Ana Sayfa SİYASET Fatsa Belediye Başkanlığı Koltuğu “Kibar” Başkanda

Fatsa Belediye Başkanlığı Koltuğu “Kibar” Başkanda

808
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, mazbatasını aldı ve başkanlık koltuğuna oturdu.

Cumhur ittifakı AK Parti adayı İbrahim Etem kibar, 31 Mart yerel seçimlerinde Fatsalıların gönlünü kazanarak sandıktan başkan olarak çıktı.

geçtiğimiz hafta Cuma günü Fatsa Kültür Sarayında gerçekleşen mazbata töreni ile Fatsa İlce Secim Kurulu başkanı Hakim Merve Bostan’dan mazbatasını aldı. Fatsa kültür Sarayında gerçeklesen mazbata töreninde, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın yanı sıra seçilen belediye meclis üyelerine de mazbataları verildi. Mazbata töreninde konuşma yapan Başkan Kibar, tüm Fatsalılar ile birlikte istişare kültürü çatısı altında Fatsa’yı yöneteceğiz diye konuştu
Kültür Sarayında gerçekleşen mazbata töreninin ardından Kibar, devir teslim için Fatsa belediyesine geçti.
Vatandaşların ve siyasilerin yoğun ilgi gösterdiği devir teslim töreninde, eski başkan Muharrem Aktepe, makamını İ.Etem Kibara devretti.

Görevini İbrahim Etem Kibar’a devreden Muharrem Aktepe ;

 “Bu İş Hizmet İşi, Bayrak Yarışı; Sizlerden Helallik İstiyorum”

 Devir teslim töreninde ilk konuşmayı yapan önceki Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, 25 yaşında bir delikanlı olarak hizmet etmeye başladığı bu çatı altından 40 yaşında olgun bir adam olarak ayrıldığını belirterek, “1 Nisan 2004 yılında Fatsa Belediye meclis üyesi olarak göreve başladığım bu çatı altında 14 yıl meclis üyesi ve başkan yardımcılığı sonrasında bir yıl belediye başkanlığı onurunu yaşadım. Bu onuru bana yaşatan yüce Rabbime sonsuz hamdüsenalar olsun.” dedi. Geride bıraktıkları 15 yıl içerisinde Fatsa’mızın değerlerine değer katan hizmetleri yerine getirmenin mutluluğu içerisinde görevinden ayrıldığını ifade eden Aktepe, “Eksikliklerimiz, hatalarımız, başlayıp bitiremediğimiz, söz verip te başlayamadığımız işlerimiz muhakkak olmuştur. Asla ihmal ettiğimiz umursamadığımız ya da dikkate almadığımız için kastımızdan dolayı bu hizmetler geri kalmamıştır. İmkanlarımız ölçüsünde şehrimize eşit şekilde hizmet etmeye çalıştık. 15 yıl boyunca sarf ettiğimiz emeğimiz göz nurumuz Fatsa halkına helali hoş olsun. Görev süremiz de üzdüklerimiz kırdıklarımız olabilir, bu nedenle helallik istiyorum. Bu iş bir hizmet yarışı, bayrak yarışı. 31 Mart seçimlerinde Fatsa Belediye Başkanı seçilen Sayın İbrahim Etem Kibar kardeşime çıkmış olduğu bu hizmet yolunda başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Başkan Kibar “Tüm Değerlerimizle Tek Yumruk Olacağız”

Daha sonrasında konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu yorucu maraton sonucunda bizlere oy vermiş vermemiş olan tüm hemşerilerimizin temsil edileceği bir makama talip olduk. Bugün itibari ile de ilk olarak sabah mazbatamızı aldık şimdi de görev teslim tutanakları ile birlikte görevimizi devr alıyoruz. Allah bizleri çıkmış olduğunuz bu kutsal yolculukta mahcup etmesin.  Seçim süresinde olduğu gibi görev süresince de halkımızın desteğini eksik etmesin. Fatsa’mızı birlikte ve istişare kültürüyle yöneteceğimize söz veriyorum. Gönüllere dokunan, gönül belediyeciliği hizmet anlayışı içerisinde hep beraber mutlu olabileceğimiz insan olmanın hazzını ve onurunu birlikte yaşayacağımız bir Fatsa’yı inşa edeceğiz. Deneyimlerimizle, birikimlerimiz de geçmişte kazanılan tüm değerlerimizle tek yumruk olacağız. Buraya gelen tüm halkımıza bizleri yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kibar, Başkanlık koltuğunda

Tören sonrasında belediye başkanlığı odasında Muharrem Aktepe’den çiçek ve mazbata takdimi sonrasında İbrahim Etem Kibar başkanlık koltuğunu devraldı.

İbrahim Etem Kibarı bugününde Ak Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Ak Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak ve çok sayıda vatandaş yalnız bırakmadı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here