Ana Sayfa SİYASET Fatma Yümlü: “3 Dönemdir Aynı Belediye ve Hiçbir Hizmet Yok”

Fatma Yümlü: “3 Dönemdir Aynı Belediye ve Hiçbir Hizmet Yok”

665
0
Paylaş

Büyük Birlik Partisi (BBP) Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü Safir Otel’de meclis üyesi adayları ve partilileri ile bir araya geldiği yemekte yaptığı konuşmada amacının koltuk sevdası değil hizmet sevdası olduğunu söyledi.

Gelecek nesil için güzel bir Fatsa inşa etmeyi amaçladıklarını belirten Büyük Birlik Partisi (BBP) Fatsa Belediye Başkan Adayı Fatma Yümlü, “Amacımız koltuk sevdası değil, hizmet sevdası. Uzun yıllardır Fatsalı olarak belediye başkanlarımızı destekledik ama maalesef bizlerden oy alarak tepeden baktılar. Bizden vergi alarak ta kendilerini zengin ettiler. Yıllardır Fatsa Belediyesi’nin yaptığı hizmetlerden halkımız memnun ise bizde bir siyasi parti olarak zorluk çıkmayalım hep beraber destek verelim ama sokakta hani bu gün hizmet yok diye hepimiz konuşuyoruz. Maalesef oylar sandığa yansımıyor. Bende diyorum ki fırsat imkân sizdeyken oy verdikten sonra sorgulayamazsınız adayın kim olduğu önemli değil. Biz maalesef çalışmak, kendimizi kanıtlamak zorundayız ama birileri oturduğu yerden seçim kazanıyorlar. Yüzde 60 oy aldı ne değişti biz 1 oyla çok şey değiştireceğimizi düşünüyorum. Biz elimizden geldiği gibi kendimizi kanıtlayacağız, yanlışları anlatacağız. Maalesef halk konuşamıyor oy verecek olsa da konuşamıyor, çünkü korkuyor. Bende şunu söyleyeyim Allah’tan başka kimseden korkmayın, rızkı veren de o canı verende o.” dedi.

“3 DÖNEMDİR AYNI BELEDİYE VE HİÇBİR HİZMET YOK”

Belediye Başkan Adayı Yümlü konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kim daha iyi hizmet yapacaksa hangi siyasi partiden olursa olsun o başkan olsun. Bizim hiç bir belediye başkanımızla sorunumuz yok, bizim hizmetle sorunumuz var. Yönetimle sorunumuz var, düzenle sorunumuz var. Bu gün mevcut iktidarın belediye başkan adayı geldiğinde Fatsa’da hiçbir hizmetin değişmeyeceğine inanmayanlarda var. Bilmiyorum siz inanıyor musunuz ama ben inanmıyorum çünkü 3 dönemdir aynı belediye ve hiçbir hizmet yok. Belediye başkan adaylarımızı da başarılar diliyorum. Herkes sonuçta bir hizmet yapacağını söylüyor, keza bende öyle. Ben iktidarı destekleyen fakat onlar yanlış yapıyor diyen ben yanlış yoldan dönen bir Fatma Yümlü’yüm. Herkesin inandıklarını sorgulamasını istiyorum. Son olarak şunu söylemek istiyorum. Eğer Fatsa gelecek olan veya mevcut belediye başkanından memnunsa istifa edeceğime söz veriyorum.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here