Ana Sayfa SİYASET Eyüp Fatsa’dan Önemli Açıklama

Eyüp Fatsa’dan Önemli Açıklama

1203
0
Paylaş

Ak Parti’den Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olacak olan Eski Milletvekili Eyüp Fatsa adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ünye’de bir radyo programına telefon bağlantısıyla katılan ve gündeme dair konularla ilgili soruları yanıtlayan Ordu Eski Milletvekili Eyüp FATSA “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığında aday adayı mısınız?”Sorusuna yanıt verdi.

Eyüp Fatsa, radyo programına yaptığı açıklamada, “Kamuoyunda işaret edilen isimlerin hepsi ile zaman zaman siyaset yaptım. Geldiğimiz noktada her yaşanan sıkıntıdan her seçimden sonra alınan bir takım olumsuz neticelerden bizlerin isminin gündeme geliyor olması esasen bizim zamanında çok güzel şeyler yaptığımızı gösterir. Herkesten siyasetçi olur ama sonucun da insanlar iyi veya kötü siyasetçi der. Mesele siyaseti yapmakta değil maharet siyaseti yönetmektedir. Biz Ordu’da yönetilemeyen bir siyasetin neticesini yaşadık. Bugün geldiğimiz noktada ben Ak Parti’nin kurucusuyum. Ben hiç bir zaman sorumluluktan kaçmadım. Dur derler dururum, gel derler gelirim.  Partimin emrindeyim. bu çerçevede gerek kamuoyunda gerek parti teşkilatlarından gelen arkadaşlarımızı, gerek Ordu da ki sivil toplum kuruluşları, gerekse kendi etrafımızdaki çevremizde bu konunda ciddi teşvik görüyorum. Bende bunları değerlendiriyorum. Bu anlamda göreve hazırım. Her yerde bir takım adaylar tespit edilecektir. Biz bu süreci tespit ediyoruz eğer bir görev ve sorumluluk verilirse sorumluluğu seve seve kabul edeceğimizi ifade ederim.  Ben siyasette kimseyi kendime rakip görerek siyaset yapmadım. Herkes kendini ifade eder. Şu an net olarak bir kararım yok. Olduğunda hep birlikte bunu kamuoyu ile paylaşırız” dedi.

Eski Vekil FATSA, Ordu için siyasi değerlendirmesinde ise şu ifadeleri kullandı, “Biz yönetilemeyen siyasetin sıkıntılarını yaşadık. Eğer herkes kendi işini yapıyor olsa idi bugün bu sıkıntılar yaşanmayacaktı. Ordu da hiçbir şey olmamış gibi hareket edemeyiz.  Türkiye’de ilk 10 dan son sıralara düştük. Bu bir gece de Ordulu seçmenler Ak Parti’ye oy vermiyoruz diyerek oy vermediler. Seçmenlerin Ak Parti’ye oy vermemesi için neredeyse elimizden geleni yaptık”

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here