Ana Sayfa SİYASET “EĞER VARSA GÖNÜL KIRGINLIĞIMIZ AFFOLA, HAKKINIZI HELAL EDİN”

“EĞER VARSA GÖNÜL KIRGINLIĞIMIZ AFFOLA, HAKKINIZI HELAL EDİN”

2579
0
Paylaş

BAŞKAN TEKİNTAŞ, BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, 5 yıl boyunca hayata geçen ve planlanan projelerin kamuoyuna aktarılması noktasında desteklerini esirgemedikleri için basın mensuplarına teşekkür etti.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde görev süresinin tamamlanmasına kısa bir süre kala Ordu ilinde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Engin Tekintaş, “Kardeşlerim ben sizden çok memnunum, millet adına huzurluyum. Yaptığımız çalışmaların millette karşılığı olduğunu bilmenin mutluluğuyla bu makamları yeni seçilene devredeceğimizi ifade ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin diyorum” dedi.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “NEYİN DEĞİŞİP DÖNÜŞTÜĞÜNÜ BİLENLER, ONU YAŞAYANLARDIR”

Konuşmasında belediye binaları, soğuk hava deposu, park ve beton yollar, spor tesisleri, çevre düzenlemeleri, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali, Yem Kırma Projesi, Yumurta Paketleme Tesisi, Karşıyaka Pazarı, Şirin Pazar, İçme Suyu Arıtma Tesisi, Çevre Yolu, Bulutlara Dokunun Projesi, Yaşlı Yaşam Merkezi, Muhtar Evi ve Hanımlar Lokali, İçme Suyu Arıtma, Sanayi, temizlik ve geri dönüşüm ile ilçelere yapılan bazı yatırımları geniş kapsamlı değerlendiren Başkan Tekintaş, “Bir şehrin değişim ve dönüşümünde en önemli unsur hizmeti yapanlar, planlayanlar ve dönüştürenlerdir. Bunun yanında da bunların doğru istikamette gittiğini görmek adına yapılan eleştiriler, ortaya konulan fikirler olmak üzere yapılan çalışmalar önemlidir. Biz bunları mümkün olduğu kadar sizlerle beraber gerçekleştirmeye, aynı gayreti ortaya koymaya, birlikte bunları belli bir sonuca ulaştırmaya gayret ettik. Neyin değişip dönüştüğünü bilenler, onu gören, yaşayan ve o hizmetten faydalananlardır. 5 yıl içerisinde o günden bu güne yapılan çalışmaları, değerlendirmeleri, halkın talep ve beklentilerini değerlendirmeye tabi tuttuk. Sizler vasıtasıyla da yapılanları halkımıza duyurmaya ve onlardan gelen düşünceleri değerlendirmeye gayret ettik. Ben emeğinize, gayretlerinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“SON DAKİKAYA KADAR ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

“Hizmetlerimizin ve şehrimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Engin Tekintaş, “Bir vizyon ortaya koyduk. Gelecek inşa etmek üzere yola çıktık. Altınordu’nun vizyonuna kattığımız değerlerle beraber hizmet sektörünün de büyümesine vesile olduğumuzun farkındayız. Bu şehri her türlü zorluğa rağmen ileriye doğru adım attırmaya devam ediyoruz. Şehir değişiyor, şehir dönüşüyor. Bugün geldiğimiz noktada çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bugün tarımı, turizmi, ekonomiyi çok daha yüksek sesle konuşabiliyoruz. Hiçbir çalışmayı aksatmadan yolumuza devam ettik ve son dakikaya kadar da çalışmalarımız sürecektir. Daha sonrasında da hizmetlerimizin ve şehrimizin takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yaptığımız projelerimizle ekibimizle birlikte övünç duyuyoruz” dedi.

“SORULARINIZI HER ZAMAN YANITLAMAYA HAZIRIM”

Basın mensuplarından memnuniyetini dile getiren Başkan Tekintaş, “2 gün sonrasında seçime gideceğiz. 5 yıllık süreci bu şehre hizmet etmek üzere tamamlamış olacağız ve yeni seçilmiş adaylar içerisinden arkadaşlarımız göreve gelmiş olacak. Kardeşlerim ben sizden çok memnunum, millet adına huzurluyum. Yaptığımız çalışmaların millette karşılığı olduğunu bilmenin mutluluğuyla bu makamları yeni seçilene devredeceğimizi ifade ediyorum. Allah birliğimizi daim etsin diyorum. Bu süreç bittikten sonra yine yüz yüze görüşüp birbirimize dostluk, sevgi ve saygı göstereceğiz. Sorularınızı her zaman yanıtlamaya hazırım. Bugün buraya lütfettiniz, zahmet ettiniz, davetimize icabet ettiniz. Birlikte birçok iş başardık. Eğer gönül kırgınlığımız varsa affedin, hakkınızı helal edin, sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

ERDOĞAN ERİŞEN, “BİZE VERDİĞİNİZ DESTEKLER İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erdoğan Erişen yaptığı konuşmada Başkan Engin Tekintaş ile uyumlu bir çalışma yürüttüklerini ve bu süreçten memnun olduklarını ifade ederek, “Görevimiz yapılanı da yazmak yapılmayanı da yazmaktır. Şunu gönül rahatlığıyla söylemek isterim ki biz sevgili Engin Başkan ile uzun bir süreyi Altınordu’da bir yılın yarısını ise Büyükşehir Belediyesinde olmak üzere güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Biz kendisinden memnun olmakla birlikte şahsım adına, arkadaşlarım adına hakkımızı helal ediyoruz. Bize verdiğiniz destekler için teşekkür ediyoruz. Sevgili Engin Başkan’a, Genel Sekterimiz Suat Olgun’a, daire başkanlarımız olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni dönemde birlikte çalışırız. Biz çok belediye başkanları, valiler, milletvekilleri ve siyasetçiler gördük. Önemli olan görev süresinin bitiminde bu şehirde gönül rahatlığıyla dolaşmaktır. Tek dileğim hangi makam olursa olsun gelenin gideni aratmamasıdır. Şehrimiz açısından en önemlisi budur” diye konuştu.

ŞAKİR GÜREL, “ORDU’YA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Türkiye İletişim ve Medya Federasyonu (TİMEF) Genel Başkanı Şakir Gürel de yaptığı konuşmada Başkan Tekintaş ile Altınordu Belediye Başkanlığı döneminden başlayarak özellikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı 6,5 aylık dönemde bir gazeteci olarak çok güzel çalışma fırsatı yakaladıklarını söyleyerek, “ Başkan Tekintaş’ın Ordu’nun ilçelerini, beldelerini, köylerini, mahallelerini bütünleştirdiğine, birlik ve beraberliğin sağlanması için çok ciddi çalışmalara imza attığına şahit oldum. Kendisine Ordu’ya yaptığı katkılardan, basınla kurduğu güzel diyalogdan ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

MURAT YÜREKLİ, “BASINA HER ZAMAN İNANILMAZ DESTEK VERDİ”

Basın İlan Kurumu Ordu Şube Başkanı Murat Yürekli ise yaklaşık 3 yıldan beri Ordu’da görev yaptığının altını çizerek, “Basın İlan Kurumu Müdürü olarak Anadolu’nun farklı illerinde görev yaptım. Size samimiyetimle söylüyorum ki Başkan Engin Tekintaş bu süreçte basınla inanılmaz adil yaklaşım sergiledi. Zor zamanlar yaşayan yerel gazetelerimiz başta olmak üzere yerel medyaya her zaman inanılmaz destek vermişlerdir. Ben bunun için Basın İlan Kurumu Müdürü olarak bir kez daha bizim aracılığımız ile ilan alan gazetelerimiz adına kendisine şükranlarımızı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here