Ana Sayfa SİYASET Cihan Salman: “Halkımızın Yönetime Söz Sahibi Olduğu Bir Fatsa İdealimdir”

Cihan Salman: “Halkımızın Yönetime Söz Sahibi Olduğu Bir Fatsa İdealimdir”

1543
0
Paylaş

2019 yerel seçimlerine gidilirken Fatsa Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Yüksek Mimar Cihan Salman, Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerinin yolu olacağını belirten Cihan Salman: ”Sayın Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi ‘Belediye Başkanları vatandaşlara tepeden bakmayan tevazu sahibi olacak, halkın gönlüne girecek, belediye bütçesini tasarruflu kullanacak, israftan ve gösterişten uzak duracak’ ve ‘Biz Kimsesizler Kimsesi, Sessiz Yığınların Sesi Olacağız ’söylemleri benim takip edeceğim yol olacaktır. Ben Fatsalı hemşerilerim için yola çıkıyorum.  Karar verdiğim bu yolda tüm bilgi, birikimimi ve tecrübemi 15 Yıldır Fatsa Belediyesinde yapılmayan hizmetleri ve projeleri gerçekleştirmek üzere Fatsa Belediye Başkanlığına aday çıkmaya karar verdim” dedi.

Belediye Başkanlığında amacının vatandaşların çıkar ve menfaatlerini koruyarak gelecek nesillere yaşanılabilir bir Fatsa hazırlamak olduğunu dile getiren Salman, “Amacım Fatsa Belediyesini insan ayrımı yapmadan adil bir şekilde yönetip, insan sevgisini hâkim kılmaktır. Hemşerilerimizin çıkar ve menfaatlerini korumak, Belediyemizin bir kuruşunu dahi israf etmemek birinci görevim olacaktır. Tüm Fatsalıların mutluluğunu ve yaşanabilir bir Fatsa’yı inşa etme ve Fatsa halkı ile birlikte, halkımızın da yönetimde söz sahibi olduğu, şeffaf adil ve gelecek nesillerimize de yaşanabilir bir Fatsa hazırlamak en büyük idealimdir. Tüm Fatsa halkının duasını ve desteğini bekliyorum. ” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here