Ana Sayfa SİYASET “Bizim Tavrımız Milletten Yanadır”

“Bizim Tavrımız Milletten Yanadır”

1890
0
Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisinde 13. Olağan Büyük Kurultay için geri sayım devam ediyor. MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, Kurultay’da Ordu’nun tek adayının Genel Başkan Devlet Bahçeli olduğunu vurguladı.

Gündem konuları hakkında açıklamalarda bulunan Naci Şanlıtürk, “Milliyetçi Hareket Partisi Ordu il teşkilatı; 18 büyük kongre delegesi, ilçe başkanları ve belediye başkanlarıyla birlikte milliyetçi hareketin büyük kurultayına 13. olağan büyük Kurultay için Ordu’dan hareket ediyor. Ordu il teşkilatı olarak 26 Eylül 2020 tarihinde başlatmış olduğumuz Ordu il kongrelerini 15 Kasım 2020 tarihinde 20. kongremiz olan Ordu il kongresi ile tamamladık. 18 Mart 2021 Perşembe günü Ankara’da yapılacak büyük kurultayımızla milliyetçi hareket kongre süreçleri tamamlanmış olacaktır.

Diğer teşkilatlarımız gibi Ordu il teşkilatı olarak bizim de tek adayımız genel başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçelidir. Kongremizin, Milliyetçi hareketin 52 yıllık geçmişine ve siyasi tecrübesine yakışır, büyük bir bayram havası içerisinde geçeceğine inanıyorum. Ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği bu sıkıntılı Pandemi süreci nedeniyle kongremize sadece ilçe başkanlarımız belediye başkanlarımız ve büyük kongre delegelerimizle katılım sağlayacağız.

Milliyetçi hareket Türk milletinin, Türk vatanının gözetleme kulesidir. Milliyetçi hareket Türk milletinin özüdür birliğidir dirliğidir. Milliyetçi hareketin Önceliği bu milletin geleceğidir bekasıdır. Milliyetçi hareketin genel başkanı muhterem genel başkanımız Doktor Devlet Bahçeli ömrünü bu Necip millete adamıştır. Büyük Türk milleti ile bu milletin özü olan Türk milliyetçilerinin arasına nifak sokmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir. İnşallah ülkemiz bu virüs belasından kurtulduktan sonra milliyetçi hareketin bu büyük kongre ile üst yönetim kadroları oluştuktan sonra,  ülkücüler Türk milliyetçileri sokağa inecek ve ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları aziz vatandaşlarımıza anlatacaktır.” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Danıştay kararına göre okullarda artık andımız okunmayacağı kesinleşmişti. Bu kararın yeniden değerlendirilmesi gerektiğini dile getiren MHP Ordu İl Başkanı Naci Şanlıtürk, “Değerli hemşerilerim, son günlerde Danıştay’dan çıkan Andımız kararıyla, Ülke ve millet düşmanlarına fırsat dolmuştur. Uzun yıllardan beri devletimizin en mahrem köşelerine kadar yerleşmiş olan FETÖ terör örgütünün temizlenmesi elzemdir. PKK ve FETÖ terör örgütleriyle mücadele eşgüdümlü olarak sürdürülmelidir.  Milletimizin birliğine bütünlüğüne kast eden bu karar; yeniden değerlendirilmelidir yada yeni bir yasa çıkartılarak düzeltilmelidir. Sayın genel başkanımızın da belirttiği gibi, milliyetçi hareket partisinin ve ülkücülerin, Türk milliyetçilerinin duruşu nettir tavrımız açıktır.  Bizim tavrımız milletten yanadır Türklükten yanadır. Biz her platformda tekrar ettiğimiz gibi, Devletle, Milletle, Vatanla, Bayrakla kısacası Türklükle, bizim olmazsa olmaz değerlerimizle kavgası olan bilsin ki bizimle de kavgası vardır.” diye belirtti.

Naci Şanlıtürk, “Büyük Türk milleti 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmiştir. Cumhur İttifakı kurulmuştur.  Cumhur ittifakının ortaya koymuş olduğu irade ile birlik ve bütünlükle yol almaktadır. Bulunduğu coğrafyada bölgesel büyük bir güç olmuştur.  Hiç kimse cumhur ittifakının arasına fitne sokmaya çalışmasın.  Bu birliktelik sarsılmadan büyük Türk milletinin ortaya koymuş olduğu hedeflerine ulaşıncaya kadar devam edecektir. PKK’nın siyasi uzantısı HDP‘nin kapatılması, Yeni anayasa ve demokrasi eylem planının görüşmelerinin başlayacağı bugünlerde böyle bir karar gündem değiştirmeye yöneliktir.  Türk milliyetçileri ve Türk milleti And’ımızı okumaya devam edecektir ne mutlu türküm diyene sözünü anlamayanların kafasına, anlatana kadar, mıh gibi çakana kadar tekrar etmekten usanmayacaktır. Allah bu necip milletin birliğini dirliğini daim etsin.

NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE!”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here