Ana Sayfa SİYASET BAŞKAN TOMAKİN;  “BAYRAM HAVASINDA BİR TEMAYÜL YAPTIK”

BAŞKAN TOMAKİN;  “BAYRAM HAVASINDA BİR TEMAYÜL YAPTIK”

677
0
Paylaş

-AK PARTİ TÜRK SİYASİ HAYATINA HEP YENİLİKLERİ KAZANDIRMIŞ VE SİYASETE SEVİYE GETİREN BİR PARTİ OLMUŞTUR.

Tüm Türkiye’de aynı anda yapılan Mahalli İdareler Seçimi Belediye Başkan Aday adayları Teşkilat Temayül yoklaması Ordu’da bir şölen ve bayram havasında geçti. Temayülün Komisyon Başkanlığını AK Parti Genel başkan Yardımcısı Lütfi Elvan yaptı.sabah saat 10.00’da başlayan ve teşkilat mensuplarımızın yoğun ilgisi ve yüksek katılımla yapıldı temayül, saat 16.00’da sona erdi. Temayüle katılanlar kendilerine verilen kart okuyucuları okutarak, 20 bilgisayarda oylarını kullandılar.

AK PARTİ TÜRK SİYASİ HAYATINA HEP YENİLİKLERİ KAZANDIRMIŞ VE SİYASETE SEVİYE GETİREN BİR PARTİ OLMUŞTUR.

İl Başkanı Halit Tomakin, temayül sonrası yaptığı açıklamada, bugün bir kez daha gördük ki, AK PARTİ Türk siyasi hayatına hep yenilikleri kazandırmış ve siyasete seviye getiren bir parti olmuştur. Türkiye de ilk defa yapılan bir e- temayül ile yani elektronik ortamda oy kullanma işini başarı ile gerçekleştirdik. Birincisi bizim bu başarımız belki ileride Türkiye’de yapılacak seçimlere bir örnek teşkil edecek, seçimler Avrupa’nın bazı ülkelerinde olduğu gibi elektronik ortamda yapılacaktır. İkinci olarak Temayül bir şölen ve bayram havasında, kavgasız gürültüsüz demokratik bir ortamda yapıldı. Bazı partilerin ön seçimlerinde, kongrelerinde kavgalar, gürültüler eksik olmamaktadır işte AK PARTİ bunun için diğer partilere örnek bir partidir dedi.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ÇİMENTOSUDUR

Başkan Tomakin, AK PARTİ’nin Türkiye’nin çimentosu olduğunu ifade ederek, milletimizin bizden beklentisi çok, Milletin adamı Dünya Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’dan başlayarak her bir yönetici arkadaşlarımız bu beklentiyi karşılamak için gece gündüz çalışıyor, hizmet yetmez gönüllere köprü kurarak yolumuza ilk günkü aşkla devam edeceğiz, Türkiye’de AK Partinin milletimizin istifadesine sunduğu devada hizmetlerin yanı sıra, Ordu, Büyükşehir ile birlikte Akkuş’undan , Mesudiye’sine, Ünye’sinden Gülyalı’sına , dağından taşına kadar değim yerinde ise adeta evrildi . Bu seçimler AK Belediyecilikte yaptığımız devrim niteliğindeki hizmetlerinde referansı olacaktır diyen başkan Tomakin, Elektronik sisteme geçiş ile birlikte 3 ton kâğıt tasarrufu sağlandı. 20 bilgisayarda oy kullanıldı. Oy kullanan herkese görevliler tarafından kart okuyucular verildi. Bir kişi yaklaşık 15-20 saniye de oyunu kullandı. E-temayülde mevcut belediye başkanlarına 4 soruluk değerlendirme ve anket yapıldı, daha sonra belediye başkanı görmek kimi istiyorsun diye soru sorularak oy kullanımı gerçekleştirildi. Sonuçlar anında Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde olacak, 20 Kasım’da 19 İlçe Başkanımızla birlikte Ankara’da olacağım, İnşallah en iyi netice ve en doğru adaylarla seçime girecek yeniden 20 de 20 başarımızı devam ettireceğiz değerlendirmesinde bulundu.

TEMAYÜLE KATILAN 1701 TEŞKİLAT MENSUBU ARKADAŞLARIMA VE 180 ADAY, ADAYI ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Başkan Tomakin, Temayülde, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanların olmak üzere toplam 1887 teşkilat mensubu arkadaşlarımızdan 1701 ,% 90 arkadaşımız oyunu kullandı diyerek Mesudiye’nin , Akkuş’un , ücra Mahallesinden gelerek demokratik hakkını kullanarak oy veren her bir teşkilat mensubu arkadaşlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum, ben Ordu’yu İlçemi yönetmeye talibim diyen , demokratik yarışta birbirini üzmeden , seviyeli , olgun, demokrasinin en güzel örneklerini sergileyerek bir kampanya yürüten 180 aday , adayı arkadaşlarıma teşekkür ediyorum dedi.

 

Başkan Tomakin ; Seni anlatmaya dilimiz ve kalemimiz yetmiyor alemlere rahmet en sevgili , ey sevgili..!

 

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin Alemlere Rahmet olarak gönderilen kainatın Sultanı Efendimiz Peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafa (S.a.v) doğum günü olarak kutlanan Mevlid Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Başkan Tomakin, Mevlâ-yi zû’l-Celâl Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerimde ben seni ancak alemlere rahmet olarak gönderdim, yine Ey Peygamber! Biz seni bir şahit, bir müjdeleyici, bir uyarıcı; Allah’ın izniyle kendi yoluna çağıran bir davetçi ve aydınlatıcı bir kandil olarak gönderdik.  hadis-i kudsisinde Âlemlere rahmet Efendimiz (s.a.v.) için, “Levlâke levlâke lemâ halaktü’l-eflâk: Sen olmasaydın sen olmasaydın, Ben âlemleri yaratmazdım”  buyurmuşken , biz ümmeti olmakla şerefgah olduğumuz Efendimizi anlatmaya ne dilimiz döner, nede yazmak için kalemimiz yeter dedi.

 

Başkan Tomakin, Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed Mustafa (s.a.v) ‘in 571 yılında teşrifleri ile birlikte nurlanan dünyamız, kıyamete kadar onun evrensel mesajları, onun tek başına girdiği hak yolda , bir Elçi, bir Peygamber ,bir devlet başkanı , bir ordu komutanı, bir eş, bir baba  olarak o nur insanlığı aydınlatmaya devam edecektir diyerek, Mevlid-i Kandilinin  , Mevlid Kandili’nin tüm insanlığa ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını temenni eder, barış, huzur ve beraberlik getirmesini diler, Rabbimden onun liva-ül hamd ismi ile müsamma sancağı altında cümlemizi buluşturmasını niyaz ederim.

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here