Ana Sayfa SİYASET BAŞKAN TEKİNTAŞ, SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

BAŞKAN TEKİNTAŞ, SEÇİM SONUÇLARINI DEĞERLENDİRDİ

925
0
Paylaş


“ORDULULAR, YAPILAN HİZMETLERİN KARŞILIĞINI BİR KEZ DAHA VERDİ”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonrası bir açıklama yapan Başkan Engin Tekintaş, “Ordu Cumhurbaşkanımızın şehrimize verdiği önemi ve ilimize yapılan hizmetlerin karşılığını bir kez daha verdi” dedi.

Geride kalan yerel seçimler sonrası yaptığı açıklamada Ak Parti’nin Cumhur İttifakı ile birlikte büyük bir başarı elde ettiğini belirten Başkan Tekintaş, “20’de 20 sloganı ile çıktığımız bu yolda Cumhur İttifakı’nın adayları büyükşehir belediyesi ve 18 ilçe belediyesini alarak büyük başarı elde etti” diye konuştu.

Açıklamasında 2014 yılından itibaren Ordu’ya büyük bir değişim ve dönüşüm yaşatıldığını söyleyen Başkan Engin Tekintaş, şu görüşlere yer verdi:

“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Yerel yönetimlerde Ak Parti’mizin Milliyetçi Hareket Partisi ile yaptığı Cumhur İttifakı iş birliği başarısına uyanmanın mutluluğuyla milletimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ordu halkı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize vermiş olduğu önemi, ilimize yapılan hizmetleri, belediyemizin 2014’ten 2019’a ilçe belediyelerimizle yapmış olduğu çalışmaları ve vermiş olduğu desteği bir kez daha takdir etmiş oldu. İlimizdeki 18 ilçeyi Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer alan adaylar kazandı. Gülyalı ilçesini ise Millet İttifakı içerisinde yer alan aday kazandı. 20’de 20 sloganı ile yola çıktık ve bir tek eksikle bu seçimi sonuçlandırdık. Bu güne kadar emeği gecen, hizmet eden başta Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olmak üzere ilçe teşkilatlarımıza, Ordu Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere 19 ilçe belediyemiz ve belediye başkanlarımıza çalışma ekiplerine, Ak Partimizin Gençlik Kollarına, Kadın Kollarına, Milliyetçi Hareket Partisi’nin Gençlik ve Kadın Kollarına, ilçe teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

“BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR”

Birlikten güç doğar bundan ötürü böyle bir birlik, böyle bir güçlü yapı 2019-2024 yılları arasında milletimize hizmet etme imkânı tanıyan bir gelecek ortaya çıkardı. Gönül istiyordu ki Gülyalı ilçemizde de Talip Şen kardeşimizle yola devam edelim ama böyle bir sonucun ortaya çıkması elbette Gülyalı ilçemizdeki halkımızın takdiridir. Türkiye’nin ve Avrupa’nın tek denize dolgu havaalanı olan Ordu-Giresun Havaalanı, Gülyalı ilçemiz sınırları içerisinde yer alıyor. Gülyalı ilçemizde de bundan sonra yine milletimizin istediği çalışmaların devam edeceği ve Büyükşehir Belediyemizin Gülyalı ilçesini göz ardı etmeyeceği ortadadır. Onların vermiş olduğu karara saygı duyuyoruz ve bundan sonraki süreçte de hizmetlerin devam edeceğini biliyoruz. Gerek Altınordu Belediyesinde gerekse Büyükşehir Belediyemizde görev yaptığım süre içerisinde bizimle birlikte yol kat eden ve özellikle emeğini hiç esirgemeyen, mesai mefhunu olmaksızın gece-gündüz çalışan bütün ekiplerimize,  genel sekreterimize, daire başkanlarımıza, Büyükşehir Belediyemize bağlı ORBEL şirketimizde görev yapan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.

“ AK PARTİ’MİZİN, DAHA BÜYÜK HEDEFLERE TAŞINMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Bizim bu şehri geleceğe hazırlamak için önemli bir borcumuz vardı. 2014’te milletimiz bize böyle bir yetki verdi. Bu yetkiyi en iyi şekilde kullanıp bugün de neticesini görmenin mutluluğu ile görevimizi devretmiş olacağız. Bu görev bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin beklentilerine cevap verecek bir görev anlayışıdır. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyemize halkımızın takdiri ile seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler abimize beş yıl içerisinde vereceği hizmetler için şimdiden başarılar diliyorum. Bu süre içerisinde asla yalnız olmayacağını, her zaman birlikte olduğumuzu ve ortaya koyduğumuz bu güçlü duruşun devam edeceğini ifade etmek istiyorum. Gülyalı dâhil olmak üzere seçilen kardeşlerimizin millete hizmet etmek gibi büyük bir borcu olduğuna inanıyorum ve bu beş yıl içerisinde bu borcu ödeyeceklerini düşünüyorum. Seçilen bütün arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu sonucu elde etmek için gece- gündüz çalışan 19 ilçedeki tüm belediye başkanlarına, bugüne kadar hizmet etmiş olan arkadaşlarımıza ve aday olamayanlara sağlıklı sıhhatli bir gelecek diliyorum. Aday olup seçilemeyenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Asla kendilerini mahzun hissetmemelerini ve yaptığı çalışmaların milletin nezdinde karşılık bulduğunu ifade etmek istiyorum. Tekrar aday olup seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Doğrudan aday olup şimdi seçilen arkadaşlarımıza da geçmiş tecrübelerden istifa ederek, enerjilerini ortaya koyarak, geleceklerini millet için feda ederek beş yıl içerisinde Ak Parti’mizi daha büyük bir hedefe taşımalarını temenni ediyorum. İkizce’de ve Çamaş’ta seçilen Milliyetçi Hareket Parti’li aday arkadaşlarımıza belediye başkanlıkları dönemlerinde başarılar diliyorum. Sonuç olarak Ordu ili duruşunu, gelişmesini ve geleceğini bu beş yıl içerisinde tercih etti ve ortaya koydu. Yapılan seçimlerde hizmete ve yola devam dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here