Ana Sayfa SİYASET Başkan Kibar, “AK DAVAMIZ 18 YAŞINDA”

Başkan Kibar, “AK DAVAMIZ 18 YAŞINDA”

644
0
Paylaş

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunun 18’inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

“2000’li yılların başında siyasete ve ekonomiye uygulanan baskı, yanlış yönetim stratejileri ve yönetememe büyük bir ekonomik krize dönüştü. Türkiye hem fakirleşti, hem de ümidini yitirme noktasına geldi.

AK Parti, işte böyle bir dönemde, 14 Ağustos 2001’de siyaset sahnesine adım attı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı sırasında başarılarıyla sadece İstanbul’un değil Türkiye’nin beğenisini ve takdirini kazanan, okuduğu bir şiir nedeniyle görevinden uzaklaştırılan ve hapse mahkûm edilen Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının kurduğu AK Parti, umutsuzluğun pençesinde kıvranan millet için kurtuluş umudu oldu.

Bugün geldiğimiz noktada ise; Cumhurbaşkanımız ve Kurucu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Ak Parti, sadece Türkiye’de değil Muhafazakâr-Demokratlık anlamında siyaset biliminin bütün kanunlarını ve ezberlerini bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayet makamlarını bir bir kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyaset anlayışını literatürden silerek, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek; 2001 yılından bu yana gerçekleştirilen bütün Genel ve Yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.

AK Parti, Türk milletinin binlerce yıldır kesintisiz şekilde süren devlet silsilesinin bugünkü adı olan Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaşatmak için gece-gündüz çalışan bir partidir.

Dava sahibi herkes gibi biz de ülkemizi mamur, milletimizi müreffeh, bölgemizi güvenli, dünyayı huzurlu hale getirmek için çalışıyoruz.

Sorumluluğumuz büyük! Hamdolsun milletimizden aldığımız destekle, hepsinden önemlisi de Rabbimizin yardımıyla bu yükün altından kalkabilecek güce, ehliyete, iradeye, kararlılığa sahibiz.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here