Ana Sayfa SİYASET BAŞKAN GÜLER, POLİS NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN GÜLER, POLİS NOKTALARINI ZİYARET ETTİ

5359
0
Paylaş

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174. yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Altınordu ilçesindeki polis noktalarına ziyarette bulundu.

Başkan Güler, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Yüzyıllar boyunca bu topraklar üzerinde barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşayan, vatandaşlarımızın güvenliğinin sağlanmasında görevini layıkıyla yerine getiren kahraman polislerimizin bugün olduğu gibi bundan sonra da üstlendiği  zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum” dedi.

“POLİS TEŞKİLATIMIZ, GURUR KAYNAĞI OLMUŞTUR”

Tüm emniyet teşkilatının Polis Haftası’nın kutlayan Başkan Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Huzurlu toplum imajının  oluşturulmasındaki tüm gayretleri ile ulusal ve uluslararası alanda da adından söz ettirerek büyük itibar kazanan Türk Polis Teşkilatımız hepimizin gurur kaynağı olmuştur. Bizler de Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası münasebetiyle Altınordu ilçemizde bulunan polis noktalarını ziyaret ettik ve polis arkadaşlarımızla bir araya gelerek onlarla gönül birlikteliği yaptık. Bu vesileyle ahirete intikal eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de saygıyla anıyorum. Türk Polis Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftası’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here