Ana Sayfa SİYASET “Ayrıştırmayacağız, Ötekileştirmeyeceğiz.’’

“Ayrıştırmayacağız, Ötekileştirmeyeceğiz.’’

651
0
Paylaş

‘’ Kırmadan, dökmeden herkesin gönlünü kazanacağız. ‘’

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Hilmi Güler yüzde 56 oy ile diğer siyasi parti adaylarına fark atarak Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

Seçim sonuç oranlarının kesinleştikten sonra vatandaşlar ile bir araya gelen M. Hilmi Güler, seçimin mutluluğunu vatandaşlarla birlikte yaşadı.

Yoğun katılımın olduğu alanda konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler, “Ordu’yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı M. Hilmi Güler, ayrıştırmadan ve ötekileştirmeden herkesin hakkını gözeteceklerini söyledi. “Biz kazandık ama kazanmayanların da hakkını gözetmemiz lazım. Kazanan Ordu olacak, hepimiz olacak. Çocuklarımız, torunlarımız, Türkiye olacak. İnşallah daha güzel günlerde hep beraber olacağız” şeklinde konuştu.


Kalabalığa hitaben teşekkür konuşması yapan ve Ordu’nun önemli bir şehir olduğunu ve bundan sonraki süreçte daha güzel bir yönetim yapmayı hedeflediklerini aktaran Güler, “Bunun için ben Allah nasip ederse herkesin başkanı olacağım, oy verseler de vermeseler de hepsinin başımızın üstünde yeri var. Ordu’yu güzelleştirmek için hareket edeceğiz. Çünkü bizim dışımızda da seçime katılan kardeşlerimizin başkanı olacağımız için gayet ağırbaşlı ve mütevazı hareketimizle devam edelim. Onların gönüllerini kırmayalım. Mademki gönül belediyeciliği yapıyoruz, gönül belediyeciliği iddiası ile ortaya çıktık, onların da gönüllerini kazanalım. Bu bakımdan onlara da başarılar diliyorum” diyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here