Ana Sayfa SİYASET Avukat Doğan Pehlivan, Halk İle İç İçe

Avukat Doğan Pehlivan, Halk İle İç İçe

1056
0
Paylaş

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçiminde Fatsa Belediye Başkanlığına Aday Adayı olan Avukat Doğan Pehlivan seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yoğun temposu ve azimli çalışmasıyla dikkat çeken Pehlivan, Fatsa’da birçok farklı mekân, farklı kurum ve kişiyi ziyaret ederek gündemi değerlendirdi.

Çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirten Av. Doğan Pehlivan “Öncelikle hafta sonu temayül yoklamasında oy kullanan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Seçimlere doğru gidilirken Fatsa’mız esnafları ile sivil toplum kuruluşlarımızla ve bilhassa ulaşabildiğimiz kadarıyla bütün hemşerilerimizle süreci değerlendiriyoruz. Ziyaret ettiğim mekânlarda vatandaşlarımız bizlere sorunlarını, sıkıntılarını, güzel bulduklarını ve eleştirdiklerini, tüm kaygı ve isteklerini belirtiyor ve çözüm arıyorlar. Şahsım olarak bütün hemşerilerimizi can kulağıyla dinliyor imkânlar dâhilinde şuan çözüm ulaştırabileceğimiz sorunlarına çözüm arıyor ya da ilgili birimlerle iletişime geçiyoruz. İlerleyen süreçte çözülebilecek sorunlar için ise mücadelemizin her zaman devam edeceği sözünü veriyoruz dedi.

Karşılaştığı sıcak ilgi ve samimiyetten ötürü tüm hemşerilerine teşekkürlerini ileten Avukat Doğan Pehlivan, ilerleyen süreçte aday gösterilmemiz ya da gösterilmememiz durumunda çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğim. Şuan Ak Partimiz çatısı altında 15 aday adayı olarak çalışmalarımızı yapıyoruz. Başta memleketim, ülkem daha sonra partimi daha yukarılara çıkartmak için çabalayacağım. Şuan da herkese el uzatmaya herkesin sorununu öğrenmeye ve yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu yolda yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Ziyaretlerime ve vatandaşlarımızla iletişime devam edeceğim; beni karşılayan, hoşgörü gösteren herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here