Ana Sayfa SİYASET Ak Parti Ordu İl Başkanı Belli Oldu

Ak Parti Ordu İl Başkanı Belli Oldu

1026
0
Paylaş

Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanlığı aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Uğur Çelenk’in ardından boşalan AK PARTİ Ordu İl Başkanlığı görevi için Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında yapılan İl Başkanları adayları görüşmesinde, Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Halit Tomakin AK Parti Ordu İl Başkanı olarak atandı.

 

AK PARTİ ORDU İL BAŞKANI HALİT TOMAKİN OLDU

Kamuoyuna aktarılan bilgide, “İl Başkanı Av. Uğur Çelenk’in istifası ile boşalan İl Başkanlığı sürecinde Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından temayül yoklaması yapılmış, ardından Başkan Adayları Ankara’ya çağrılmıştır. Yapılan çalışmaların ardından hazırlanan rapor sonucunda Genel başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, İl Başkanlığına; daha Önce Merkez İlçe Başkanlığı, Ordu Belediye Meclis Üyeliği son olarak İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Halit Tomakin’i Ordu Ak Parti İl Başkanı atayarak yetki belgesini kendilerine verdi” denildi.

AK Parti İl Başkanı olarak atanan Halit Tomakin, AK Parti Ordu İl yönetim kurulunun istifasının ardından yeni yönetim kurulunu önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here