Ana Sayfa SİYASET AHMET CANBAZ “BEKLEMEYE ZAMANIN DA OLACAK, TAHAMMÜLÜN DE!”

AHMET CANBAZ “BEKLEMEYE ZAMANIN DA OLACAK, TAHAMMÜLÜN DE!”

1163
0
Paylaş

31 Mart 2019 Tarihinde yapılan yerel seçimlerde, Fatsa Belediye Başkanlığı’na Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak katılan Av. Ahmet Canbaz, seçimlerden sonra geçen süre içerisindeki Belediye uygulamaları ve son günlerde bu konuda yazılı ve sosyal medyada yer alan yorumlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Av. Ahmet Canbaz yaptığı yazılı açıklamada “ Bilindiği gibi 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Fatsa Belediye Başkanlığını Ak Parti Adayı Sayın İbrahim Etem Kibar kazanmış ve göreve başlamıştır. Yeni göreve başlamış bir Belediye Başkanını, Fatsa ölçeğindeki bir belediyede, belediye mevzuatına hakim olması ve kendi çalışacağı kadroları oluşturması için gerekli süre göz önüne alındığında, aradan geçen yaklaşık 3 aylık süre başarılı ya da başarısız diye değerlendirmek için erken bir süredir. Sadece muhalefet etmiş olmak için eleştirmek inançlarımıza ve siyasi ahlaka aykırıdır.

  İlerleyen süreçte bırakın aday olmayı, bir Fatsalı olarak Belediye uygulamaları tarafımızdan takip edilecek, iyi alkışlanıp, varsa eksik ve hatalar seçim dönemi beklenmeksizin elbet dillendirilecektir.

  Ancak son zamanlarda yazılı ve sosyal medyada seçim startını bu kez daha erkene alıp seçimlere 4 yıl 9 ay kala sahaya atlayanların “Beklemeye zamanlarının ve tahammüllerinin olmadığını” beyan ettiklerini görüyoruz.

  31 Mart 2019 yerel seçimlerine aday olarak hazırlanarak yaklaşık 2 yıl kapı kapı gezerek Ak Partilileri ve Ak Parti belediyeciliğini şikayet edip daha sonra Ak Parti seçim otobüsünün üzerinden “Martın sonu İbrahim Etem Kibar” diye slogan atanların Belediyeyi eleştirmeye hakları yoktur.

Bu halk seçimlere birkaç ay kala aldığı talimatla nereye yaslanacakları belli olmayanları değil Belediyeye reis, zabıta çavuşu bile yapmaz. Ak Parti seçim otobüsünün üzerinden “Martın sonu İbrahim Etem Kibar” diye slogan attıysan eğer o zaman “Beklemeye zamanın da olacak, tahammülün de!” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here