Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT Ordu tarihinde ilk kez Türkiye Kano yarışlarına ev sahipliği yapacak

Ordu tarihinde ilk kez Türkiye Kano yarışlarına ev sahipliği yapacak

783
0
Paylaş

Geçtiğimiz hafta gazetemiz 17. sayımızda “Perşembe yaylasında hem milli sporcular hem milli yarışlar olacak” başlıklı haberimizde Aybastı Perşembe Yaylasında kano sporunun yarışmaları düzenlemesi için bir protokol hazırladığı haberini paylaşmıştık. Ordu Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Sarıkaya Ordu’da kano yarışları olacağını ve protokolün imzalandığını açıkladı.

Ordu Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği Kurucu Başkanı Mustafa Sarıkaya bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. Uzun yıllar boyunca kano sporunu tanıtarak Ordu’da gelişmesini sağlayan ve kurduğu etkinlikler ile ORdu’nun ulusal anlamda tanıtımını yapan Sarıkaya,  hayalinin Ordu’da Milli sporcuların ve kano yarışlarının yapılması olduğunu vurguladı.

Ordu Kano Kulübü Kurucu Başkanı Mustafa Sarıkaya, “Ordu kano kulübü ve doğada yaşam derneği kurucu başkanı olarak Mustafa Sarıkaya yıllardır ordu da kano sporu tanıtımı ve etkinlikleri yapıyorum milli sporcu gençler ve Türkiye yarışmaları hayalim vardı. Bu hayalime kavuşmuş olduk. . Emeklerimiz gerçeğe dönüşüyor  Orduda ilk kez Aybastı perşembe yaylasında Türkiye kano yarışları yapılacak .. protokol heyetimiz de bulunan dernek yönetimi ve Aybastı belediye başkanı Sayın Beytullah Geçtan ile birlikte Ankara da Türkiye kano Federasyonu genel merkezinde gerçekleşti.  Türkiye kano Federasyonu genel başkanı Alper Cavit KABAKÇI Nın hayırlı olsun dilekleri bizleri mutlu etti. Heyet olarak gittiğimiz bu projede  bizlere eşlik eden ve HER türlü desteği veren Aybastı belediye başkanı Sayın Beytullah GEÇTAN  a Dernek başkan yardımcımız Cemal Şahin e Dernek yönetim kurulu üyemiz Selim Becioğlu’na ve misafirperverliğinden dolayı Türkiye kano Federasyonu Genel Başkanı Sayın Alper Cavit Kabakçı’ya, Türkiye Kano Federasyonu genel sekreteri Sayın Emrah Beşe’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here