Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT Fatsa’da “Jeep-Safari Show ve Küpdüşen Şelalesi Doğa Yürüyüşü”

Fatsa’da “Jeep-Safari Show ve Küpdüşen Şelalesi Doğa Yürüyüşü”

1177
0
Paylaş

Karadeniz Doğa ve Çevre Derneği, Jeep Safari Kulübü Derneği ve Küpdüşenliler Eğitim Kültür ve Turizm Derneği tarafından, 17 Şubat Pazar Günü “Jeep-Safari ve Küpdüşen Şelalesi Doğa Yürüyüşü Kabakdagi Organik Pazar Gezisi” etkinlikleri düzenlenecek.

Dünya Sevgi Haftası kapsamında, Doğa sevgisini ve Organik Tarıma olan farkındalığı vurgulamak amacıyla düzenlenen Jeep Safari Turu ve Doğa Yürüyüşü etkinliği bir gün sürecek.

Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma birimi tarafından da yol ve parkur güvenliği sağlanacak etkinlik 17 Şubat Pazar Günü saat 9.00 da Fatsa Otogar önünde safari startının verilmesiyle başlayacak.

Safari Otogar önünden saat 9.00 da start aldıktan sonra, Ilıca yol ayrımında II. katılım grubunun safariye katılması ve molanın ardından, saat 10.00 da Küpdüşen’e Köy Konağı önünde toplanılacak. Burada toplanan katılımcılar, Çelik Çomak Oyunu, Çuval Yarışı, Mendil Kapmaca, İp Atlama, Uzun Bacak Yarışı, Halat Çekme Yarışması, Uzun Eşek vb. eski köy oyunları oynanacak. Ceza alanlara 200 metre ördek yürüyüşü yaptırılacak.

Program yarışmaların ardından Yer sofrasında Pancar Çorbası, Etli Keşkek, Semaver Çayı ikram edilecek. Bütün bir etkinlik drone çekimiyle kaydedilecek. Yarışma ve oyunların ardından, yemek sonrası, Küpdüşen Şelasi Doğa Yürüyüşü gerçekleştirilecek. Ardından 15:00-16:00 arası, Jeeplerle Kabakdağına gidilecek ve orada Organik Pazar ve Butik Otel Gezileri gerçekleştirilecektir.

Safari’ye, katılım sınırsız olup program düzeni ve yemek servisi için katılımcıların önceden ilgili dernek başkanlıklarına rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here