Ana Sayfa KÜLTÜR SANAT Doğasever Eğitimcilerden Kanolu Tanıtım

Doğasever Eğitimcilerden Kanolu Tanıtım

743
0
Paylaş

Ordulu kanocular, Perşembe Yaylasında bir araya geldiler. Önce kanoları ile kar üzerinde kayak yapan kanocular daha sonrasında mendereslerde kürek çektiler.

Ordu’da kültürel ve sportif faaliyetler ile Ordu’nun tanıtımını yapmak isteyen Ordu Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği üyeleri, çeşitli faaliyetler ile Perşembe Yaylasının güzelliklerini tüm ülkeye duyurdular.

Ordu Kano Kulübü ve Doğada Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Sarıkaya, çoğu üyenin eğitimci olmasından dolayı “doğasever eğitimciler” olarak adlandırdıklarını dile getirdi. Doğasever eğitimciler, menderesleri ile ünlü yaylada ilk defa karda kano yaptıklarını ve mendereslerde de kürek çektiklerini, yaptıkları bu sporla yaylaları korumak ve tanıtmak istediklerini ifade etti.

Mustafa Sarıkaya, “Aynı zamanda mendereslerde de kanoyu ilk defa denedik. İki etkinlik de son derece keyif verici oldu. Yaptığımız bu işle çok önemli bir farkındalık oluşturduk. İlk defa yaptığımız etkinlik heyecanlı ve enerji doluydu. Herkese tavsiye ediyorum.” dedi.

Ordu’nun ve yaylarının tanıtımını iyi bir şekilde yapmaları durumunda bölgede kanoyla kayak ve mendereslerde kano yarışlarının olabileceğini belirten Sarıkaya, herkesi bu tür etkinlikleri yapmaya yaylaya davet etti.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here