Ana Sayfa GÜNCEL Ziraat Odası İftar Yemeğine Yoğun Katılım

Ziraat Odası İftar Yemeğine Yoğun Katılım

740
0
Paylaş

Fatsa Ziraat Odası tarafından iftar yemeği verildi. Fatsa Belediyesi Spor Kompleksi’nde gerçekleşen iftar yemeğine yoğun ilgi ve katılım gösterildi.

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu yaptığı konuşmada; “Hakkâri’de Yüksekova ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Çatalpınarlı hemşerimiz J.Uzm. Çvş. Volkan Demirci şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum. Mekânı cennet, şahadeti kabul olsun.” dedi.

14 Mayıs Çiftçiler Günü olması nedeniyle konuşmasında çiftçilerin yanında olduklarını vurgulayan Haydar Gürsu; “14 Mayıs elleri toprak kokan çiftçilerimizin büyük emek vererek ürettiği ürünün soframızda bulunan her lokma ekmeği olan değerli çiftçilerimizin günüdür. Çiftçilerimizin menfaati olan her şeyi yapmak için buradayız. 14 Mayıs Çiftçiler günü Ramazan ayı ile birlikte daha güzel bir anlam kazandı. Bu nimetlerin soframıza gelmesine vesile olan çiftçilerimizin çiftçiler gününü kutluyorum. Bu sebeple bir araya gelerek davetimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim.” dedi.

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı yemeğe mülki amirler, siyasi parti başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve delegeler katıldı.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here