Ana Sayfa GÜNCEL YETENEK SİRKİ’NE BEĞENİ YOĞUNLUĞU

YETENEK SİRKİ’NE BEĞENİ YOĞUNLUĞU

142
0
Paylaş

Eğlence dünyasının muhteşem şovu Yetenek Sirkini çocuklar ve aileleriyle  buluşturan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yoğun istek üzerine sirk gösterisini birer hafta arayla 8 seansta 4 bin kişi izledi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar sömestir tatilinde öğrenciler için getirttiği yetenek sirkini ilginin çok yoğun olması nedeniyle bir kez daha getirterek çocukların ve ailelerinin seyrine sundu.
 Katılımın oldukça yoğun olduğu Yetenek Sirkinde, cambaz Mithat jonglör, akrobasi, sihirbaz, palyaço, tek tekerli bisiklet, ateş şov, rolla bolla, denge ve piton yılanı gösterileriyle  izleyenlere neşeli dakikalar yaşattı.

“ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA DÜNYALAR SIĞAR”

‘Çocukların mutluluğuna her şeye değer’ diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar “Çocuklarımız aileleri ile birlikte evlerde çok sıkılmıştı. Diğer taraftan da, okulların açılması ile birlikte bir bayram sevinci yaşamıştı. Bu sömestir tatilinde çocuklarımız sirk gösterisi ile ilk dönemin yorgunluğunu atsınlar ve bir bayram sevinci yaşasınlar istedik. Bu anlamda şehrimize yetenek sirki adı altında güzel bir etkinlik düzenlemek istedik. Bu bağlamda daha önce ulusal kanallarda program yapmış yeteneğimizi şehrimize getirdik. Sömestri tatilinde 4 seans şeklinde bir planlama yapmıştık, yoğun ilgiden dolayı karne tatili sonrasında da programın devam etmesi ricasında bulunduk ve bugün itibariyle 10 seansı gerçekleştirdik. Toplamda 4 bin civarında veli ve çocuğumuzun katıldığı yetenek sirki, gerçekten akrobasi hareketleri birlikte çok güzel bir organizasyon gerçekleşti. Ben bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bizim geleceğimiz, onların yüzünü güldürmek bizlere mutluluk veriyor enerji veriyor. Ben de programa katılmaktan mutlu oldum, gerçekten olağanüstü gösteriydi.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here