Ana Sayfa GÜNCEL YAKLAŞIK 10 BİN NÜFUSLU MAHALLE RAHATA ERDİ

YAKLAŞIK 10 BİN NÜFUSLU MAHALLE RAHATA ERDİ

294
0
Paylaş
default

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaklaşık 10 bin nüfuslu yerleşim yeri olan Altınordu ilçesi Eskipazar Mahallesi’nde tamamlanan sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Altınordu ilçesinin ilk kuruluş yeri olarak bilinen Eskipazar Mahallesi Başkan Güler’in öncülüğünde sıcak asfalta kavuştu. Yıllarca asfaltlanmayı bekleyen Sivil Savunma Köprüsü’nden başlayarak yeni Altınordu Otobüs Terminali, Eskipazar TOKİ konutları ile Memurkent 2 ve 3. Etaba ulaşan güzergâh, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in sayesinde asfaltla buluştu. Kabadüz, Ulubey, Gürgentepe, Gölköy ve Mesudiye istikametinden gelerek yeni Otobüs Terminali’ne ulaşmak isteyen araçlara da alternatif güzergâh oluşturacak bu yol, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yoğun mesaisi ile kısa sürede tamamlandı.

“KENDİ TESİSLERİMİZLE ÜST KALİTEDE HİZMET VERİYORUZ”

Büyükşehir Belediyesinin kendi asfalt plenti, taş ocağı ve iş makineleriyle üst kalitede vatandaşlara hizmet verdiklerini söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Zamana karşı bir yarış içerisindeyiz. Gecenin bu vaktinde dur durak bilmeden çalışmalarımızı da inceliyoruz. Eskipazar Altınordu ilçemizin ilk yerleşim merkezi. Buradaki çalışmalar bizi oldukça mutlu ediyor” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Ordu’muzu güzelleştirmeye, halkımızın yaşam kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Ordu, çağdaş bir kent olma hüviyetini engelleri aşarak hızlı bir şekilde kazanıyor. Biz görevimizi yapıyoruz. Bizim farkımız sıcak asfalt hizmetimizi kendi imkânımız ile yapmamız. Kendi asfalt plentimizle, taş ocağımızla ve 130 adet iş makinemizle ekonomik bir şekilde ve üst kaliteyle hizmetimizi gerçekleştiriyoruz. Zamana karşı bir yarış içerisindeyiz. Gecenin bu vaktinde dur durak bilmeden çalışmalarımızı da inceliyoruz. Eskipazar Altınordu ilçemizin ilk yerleşim merkezi. Buradaki çalışmalar bizi oldukça mutlu ediyor. Şehrimizi turizmiyle, teknolojisiyle, deniziyle, yaylalarıyla güzel bir hale getiriyoruz. Zaten bu yol da yaylalara bağlanan bir güzergâh. Tüm vatandaşlarımıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum.”

“HİLMİ GÜLER OLMASAYDI BU YOL YAPILMAZDI”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler olmasaydı bu güzergahın yapılamayacağını söyleyen Eskipazar Mahallesi Muhtarı İlhan Karaağaç, “Bu yol yıllardır bizim kanayan yaramızdı. 10 bin nüfusu olan ve Ulubey, Gölköy, Gürgentepe, Mesudiye, Kabadüz’e giden bağlantı yolu. Allah Başkanımız Hilmi Güler’den razı olsun. Bu yolun sıcak asfalta kavuşmasından dolayı oldukça gururluyum. Burada tozdan, topraktan duramıyorduk, onlara minnettarım. Hilmi Güler olmasaydı bu yol yapılmazdı” şeklinde konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here