Ana Sayfa GÜNCEL Vali Sonel, Engeli Olan İki Kız Kardeşin İsteklerini Yerine Getirildi

Vali Sonel, Engeli Olan İki Kız Kardeşin İsteklerini Yerine Getirildi

121
0
Paylaş

Vali Tuncay Sonel, “Hatırlanmak Bir Gün Değil, Her Gün” projesi kapsamında engeli olan vatandaşlarımızla bir arada olmayı sürdürüyor.

Ordu genelinde 35 bin 58 engeli olan vatandaşımızın olduğunu tespit ettiren Vali Tuncay Sonel, engeli olan vatandaşlarımızı düzenli olarak evlerinde ziyaret ederek, hem hal ve hatırlarını soruyor hem ihtiyaçlarını karşılıyor, hem de devletin şefkatini onlara göstermeye çalışıyor.

Halk gününde evlerine davet ettikleri Vali Tuncay Sonel’i evlerinde gören Emir Ailesinin iki engeli olan Elif ve Ceylan’ın istekleri olan salıncak ve televizyon da bir saat içerisinde temin edilerek aileye teslim edildi. Ailenin talebini anında yerine getirerek teslim eden Vali Tuncay Sonel, “Her çarşamba yaptığımız halk gününde Nuran Ablamız kızı Ceylan ile katılmış ve evlerine davet etmişti. Bizler de zaten düzenli olarak 19 İlçemizde çalışma arkadaşlarımızla engeli olan vatandaşlarımızı evlerinde görüyoruz. Devletimizin şefkatini ve sıcaklığını her daim engeli olan vatandaşlarımıza da gösteriyoruz. Bugün Elif ve Ceylan Kızımızın mutluluğu ve duası yeter.”dedi.

Vali Sonel, “21 aydır çalışma arkadaşlarımızla birlikte ilimiz genelinde tespit ettiğimiz 35 bin 58 engeli olan vatandaşımızı evlerinde ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Yılın belirli gün ve haftalarında değil, her fırsatta engeli olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Vali Tuncay Sonel’in evlerine gelerek ziyarette bulunması ve kendisine ilettikleri taleplerinin yerine getirilmesi dolayısıyla çok sevindiğini söyleyen anne Nuran Emir, “Sayın Valimizden Allah razı olsun, Çocuklarımın gönlünü yaptı,isteklerini yerine getirdi. Devletimiz bizim yanımızda. Biz de Devletimizin yanındayız. Allah Bizleri mutlu etti.” diyerek duygularını dile getirdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here