Ana Sayfa GÜNCEL “ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNDE ALIN TERİ VE EMEĞİN PAYI BÜYÜKTÜR”

“ÜLKEMİZİN GELİŞMESİNDE ALIN TERİ VE EMEĞİN PAYI BÜYÜKTÜR”

651
0
Paylaş

BOrdu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Güler yayınladığı mesajında, “Ülkenin büyümesine ve gelişmesine en büyük katkıyı sağlayanlar çalışan, üreten işçi vatandaşımızdır” dedi.

Emeğin, emektarın, alın terinin, dayanışma ve yardımlaşmanın günü olan 1 Mayıs’ın toplum tarafından önemsenen çok anlamlı bir gün olduğuna vurgu yapan Başkan Güler, şu görüşlere yer verdi:

Ülkemizin gelişmesinde alın teri ve emeğin payı büyüktür. Bu doğrultuda her türlü şartta emek veren işçi kardeşlerimizin sadece yılın belli bir gününde değil, her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim.  

Hangi sektörde olursa olsun çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmektedir. Emekleriyle geçinen işçilerimizin, karşılaşacakları sorunların çözülmesi ve hak ettikleri ekonomik ve sosyal şartlar altında çalışmaları için her zaman destek olacağız ve elimizden gelen çabayı göstereceğiz.

Bu düşüncelerle 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün güzel ülkemizin her tarafında anlamına yakışır bir şekilde dostluk ve dayanışma havasında ve huzur içerisinde geçeceğine olan inancımızla başta işçi, memur ve emekçiler olmak üzere tüm çalışanlarımızın bu özel gününü kutlar, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here