Ana Sayfa GÜNCEL Tüm Fatsa Adına, TEŞEKKÜRLER SAVCIM…

Tüm Fatsa Adına, TEŞEKKÜRLER SAVCIM…

320
0
Paylaş

Sürekli olarak Fatsa basını ile iletişim halinde olan Başsavcı Özcan Çabukoğlu, pandemi sonrasında yerel basında yüz yüze ziyaretler gerçekleştiriyor.

HSK Kararnamesi ile 2019 yılında ilçemiz Cumhuriyet Başsavcılığına atanan ve Fatsa’ya geldiği ilk andan itibaren yerel basın ile diyaloğunu güçlendiren Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu ve beraberinde Yalçın Ekinuzun, gazetemize ziyarette bulundular

Fatsa’ya geldiği andan itibaren başta adliye binasında yapılması ve yenilenmesi gereken durumları; vatandaşların herhangi bir konuda Adliyeye geldiğinde mağdur olmaması ve ön önemlisi Fatsa’da Ağır Ceza Mahkemelerinin kurulmasına vesile olan Başsavcı Çabukoğlu, şimdide kamuoyunun hukuki konularda daha doğru bilgi alması için Medya İletişim Bürosu Kurulacağının bilgisini verdi.

Mir Kuzey Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Niyazi Yeşiller ile Medya İletişim Bürosu, Fatsa Adliyesinin gelişimi ve yapılacak olan yeni projeler hakkında istişarelerde bulunan Başsavcı Özcan Çabukoğlu, “Fatsa gerek coğrafyası gerek insanı ile çok güzel ve özel bir ilçe. Bu nedenle burada herhangi bir sorun oluşmaması ve yenilenmesi adına çalışıyoruz. Son zamanlarda ülke gündemine düşen istismar ve taciz olayları sonrasında oluşan durumda anladık ki kamuoyunun doğru bir şekilde bilinçlendirilmesi gerekiyor. Fatsa’da her ne kadar basınımız ile sürekli iletişim halinde olsak bile olabilecek herhangi bir sorunu ortadan kaldırmak amacıyla Fatsa Adliyesinde Medya İletişim Bürosu kuruyoruz” dedi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Niyazi Yeşiller, “Sayın Savcımız ile ilk toplantımızda yaptığımız bilgi aktarımları ile Fatsa’da çok güzel şeyler olacağının sinyallerini almıştık. Savcımız genç, dinamik ve bulunduğu alanda herkesin faydalanabileceği işlere imza atıyor. Fatsalılar olarak böyle bir Cumhuriyet Başsavcımız olduğu için şanslıyız. Öyle ki, artık Fatsa Adliyesinin o karamsar görünüşü kayboldu. Artık bir derdi olan ya da bir işi olan herkes rahatlıkla adliye binasına girerek işini halledebilir. Fatsa’ya kazandırmış olduğu çalışmalardan ve Gazetemize yapmış olduğu ziyaretten ötürü Sayın Cumhuriyet Başsavıcımız Özcan Çabukoğlu’na teşekkür ederim” diye konuştu.

Haber: Gökçe Yeşiller Demirbaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here