Ana Sayfa GÜNCEL Sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

Sorunlar çözüme kavuşuyor mu?

1268
0
Paylaş

Müjde İsa Yüksel’den Geldi

Fatsa Devlet Hastanesine Doktor Müjdesi İsa Yüksel’den Geldi. Fatsa Devlet Hastanesi’ne 12 Doktor Ataması Yapıldı

Fatsa Devlet Hastanesinde uzun süredir şikâyet konusu olan ve gazetemizde de birçok sayıda gündeme gelen devlet hastanesinde bulunan çoğu poliklinikte doktor bulunmaması sorununun çözüme kavuşması adına müjdeli haberi Ak parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel verdi.

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, yaptığı açıklama ile Fatsa Devlet Hastanesine 12 doktorun atamasının yapıldığını söyledi. İsa Yüksel, hastanede yaşanan diğer sorunlara da kısa sürede çözüm bulunacağını ve yapılan çalışmalar ve atamalar ile daha iyi imkânlar dâhilinde hizmet verileceğini dile getirdi.

Ataması yapılan branşlar ve doktorlar ile ilgili bilgiyi İsa Yüksel şöyle açıkladı;  “85. Devlet Hizmet Yükümlülüğü ve 2019 Yılı isteğe bağlı iller arası yer değiştirme ile Fatsa Devlet Hastanesine 8’si Uzman Hekim 4’ü Pratisyen Hekim olmak üzere 12 doktorun ataması yapıldı. Atanan doktorlardan 5 uzman hekim ve 1 pratisyen hekim görevine başlamıştır. Hasta kabulüne Başlayan Hekimlerimiz: İç Hastalıkları Uzmanları Uz. Dr. Aslı Odabaşı GİDEN ve Uzm. Dr. Serkan Günaydın, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Cennet Ay, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Hasan ERGEN, Acil tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yasin EROL Pratisyen Hekim Dr. Ersel Bulu, Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Erdem Yıldız’dır. Ataması yapılan Fizik Tedavi ve Kardiyoloji uzmanı ile 3 pratisyen hekimimiz de bir kaç ay içerisinde görevine başlayacaktır. Ayrıca Eş durumu nedeniyle 1 çocuk Hastalıkları uzmanı bir nöroloji uzmanının da göreve başlaması bekleniyor” dedi.

Ayrıca Ordu AK Parti Milletvekili Ergün Taşçı’ya, AK Parti Milletvekili Şenel Yediyıldız’a ve AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu’ya teşekkürlerini ileten AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel, “Milletvekillerimize başta bizlere verdikleri hizmetten ve sonrasında da her daim yanımızda olduklarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here