Ana Sayfa GÜNCEL ŞEREFİYE MAHALLESİNİN 5 SOKAĞINDA PARKE YOLLAR YENİLENİYOR

ŞEREFİYE MAHALLESİNİN 5 SOKAĞINDA PARKE YOLLAR YENİLENİYOR

1504
0
Paylaş

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Şerefiye mahallesinde doğalgaz çalışmaları ve sel afetinden dolayı hasar gören sokaklarda parke yenileme çalışması başlatıldı.
Şerefiye mahallesinde Burçak Sokak, Tevfik Fikret Sokak, Kale Sokak, Sur Sokak ve Erdem sokakta toplamda 4 bin metrekarelik parke yol yenilemesi yapılacağı bildirildi. Şerefiye mahallesinde bir hafta önce başlayan parke yol yenileme çalışmasında şuana kadar bin metrekarelik çalışma yapıldığı ve geri kalan 3 bin metrekare parke yolun 10 gün içerisinde tamamlanacağı öğrenildi.

“10 GÜN İÇERİSİNDE BU ÇALIŞMAYI BİTİRECEĞİZ”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Şerefiye Mahallesinde gerek doğalgaz çalışmaları gerekse de sel afetinden dolayı hasar gören sokaklarda parke yenileme çalışması başlattıklarını belirterek, “Burçak sokak, Tevfik Fikret Sokak, Kale Sokak, Sur Sokak ve Erdem sokak şehir merkezinden biraz uzak noktalar. Bu sokaklarda hasar gören parke yollar nedeniyle vatandaşlarımız zorluk yaşıyordu. Biz de vatandaşlarımızın taleplerini de dikkate alarak belirtilen sokaklardaki parke yollarımızı yeniliyoruz. 10 gün içerisinde bu çalışmayı bitireceğiz, şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here