Ana Sayfa GÜNCEL Sercan Öklük Anısına İftar Düzenlendi

Sercan Öklük Anısına İftar Düzenlendi

1007
0
Paylaş

3 yıl önce Şırnak’ta şehit olan evladımız, kardeşimiz, dostumuz Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük’ün anısına, ailesi tarafından iftar yemeği verildi.

Şehidimizin Hatipli mahallesinde bulunan mezarının yanına kurulan alanda katılım sağlayanlara iftar yemeği verildi. İftar yemeğine Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Jandarma Komutanı J. Yarbay Halit Gülten, İlçe Müftüsü Hamza Bayram, Şehidimizin akraba ve yakınları ve mahalle sakinleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu. Programda konuşma yapan Ordu Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, “Şehidimiz Sercan Öklük anısına düzenlenen bu iftar yemeği hepimizi bir araya getirdi. Bunun sevabı herhalde çok fazladır. Hocalarımızın dediği gibi şehitlerimizin mekanı cennettir ve Peygamberlerimize komşulardır. Onların mekanına ve makamına ulaşmak her kula nasip olmaz. Bu nedenle vatan savunmasında görev yapan tüm askerlerimiz gözünü kırpmadan vatanı için ne gerekiyorsa yapabilmekte ve gerekirse şehadet şerbetini içmekten kaçınmazlar. Sercan Öklük Kardeşimizde vatan savunmasında şehit oldu. Ben onun hatırasında sizlerle bizleri buluşturan değerli anne ve babasına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Şehidimiz Sercan Öklük’ün Babası Nihat Öklük, “Burada her yıl iftar yemeği düzenleyerek hem evladımıza bir dua almak hem de herkesi bir araya getirmek için çabalıyoruz. İftar yemeğimize katılan başta protokol üyelerimize ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.” dedi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here