Ana Sayfa GÜNCEL SEL AFETİNDE YIKILAN KALEÖNÜ KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRİYOR

SEL AFETİNDE YIKILAN KALEÖNÜ KÖPRÜSÜ HİZMETE GİRİYOR

854
0
Paylaş

2018 yılında meydana gelen sel afetinde yıkılan köprülerden biri olan Kaleönü köprüsü Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli bir şekilde çalışması sonucu kısa sürede tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Genel Sekreter Yardımcıları Suat Olgun ve Selahattin Aydın Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ile birlikte Kumru-Korgan karayolunu Kaleönü-Tahtabaş mahallelerine bağlayan köprüde incelemelerde bulundular.

Genel Sekreteri Coşkun Alp burada yaptığı açıklamada, “2018 yılı Ağustos ayında sel afeti nedeniyle bir çok köprümüz yıkılmıştı. Ünye, Çaybaşı, İkizce ve Fatsa’da ki köprümüz yıkılmıştı. Bu köprümüzün inşaatı tamamlandı. 90 metre uzunluğundaki köprü bitmiş durumda şuanda asfalt aşamasına gelindi. Korkuluklar da bitti, hizmete hazır hale geliyor. Köprünün çıkışından itibaren 400 metre sıcak asfalt serimine de başladık.” dedi.

“KÖPRÜNÜN İNŞAAT SÜRECİ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANDI”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’da yaptığı açıklamada, “Sel afetinden sonra çok kısa bir sürede Kumru-Korgan yolundan Kaleönü mahallemize ulaşım sağlayan köprümüz de yapılıyor. Bugün itibari ile sıcak asfaltı dökülüp hizmete hazır hale geliyor. Karayolları 7.Bölge Müdürlüğümüzün ve Büyükşehir Belediyemizin koordineli çalışması sonucu bu süreç hızlı bir şekilde tamamlandı. Artık sel afetinin yaraları bölgemizde sarıldı diyebiliriz. Bu koordineli çalışmalar inşallah ilçemizde daha büyük hizmetler olarak devam edecek.” diye konuştu.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here