Ana Sayfa GÜNCEL Şehit ve Gazi Yakınları 8 Martta Unutulmadı

Şehit ve Gazi Yakınları 8 Martta Unutulmadı

136
0
Paylaş

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Şehit Ve Gazi Ailelerine kahvaltı programı organize edildi.

Programa Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın Eşi Çiğdem Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ın eşi Esra Kibar, İlçe Jandarma Komutanı Yusuf Ünsal’ın eşi Aysun Ünsal, Şehitlerimiz ve gazilerimizin aileleri katılım sağladı.

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Yönetim Kurulu adına günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Yasemin Senel, “Kadın, annelik gibi kutsal bir görevi üstlenen ve bunun yanında başının her zorluğunu omuzlarında taşıyan en güzel varlıkdır. Toplumun en önemli yapı taşı aile, ailenin de en önemli unsuru anne yani kadındır. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum. Baş tacı, acıyla yoğrulan, sabırla yüreklenen hakkı ödenmeyecek olan şehit, gazi annelerimizin ve eşlerinin ve hayatımızın her anını daha özenli ve güzel kılan kadınlarımızın dünya kadınlar günü kutlu olsun.” dedi

Programda konuşma yapan Çiğdem Yaran, “Bu önemli günde Şehit ve Gazi yakınlarımızla yan yana olmaktan gurur duyuyoruz. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Sizler bizlere aziz şehitlerimizin çok kıymetli, çok muhterem emanetlerisiniz. Her zaman devletimizin tüm birimleri ile ve tüm kalbimizle her daim yanınızdayız. Kadınların saygı gördüğü, şiddet görmediği ve hakkettiği yerde olduğu günleri yaşayacağımız anları görmek dileğiyle kadınlar günümüz kutlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Protokol tarafından Şehit ve Gazi yakınlarına karanfil hediye edildi. Bu anlamlı günde çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını ifade eden Şehit ve Gazi yakınları herkese çok teşekkür ettiler.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here