Ana Sayfa GÜNCEL Şehit Sercan Öklük, Dualarla Anıldı

Şehit Sercan Öklük, Dualarla Anıldı

269
0
Paylaş

12 Ekim 2016 tarihinde Şırnak’ın Bestler/Dereler bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük, şehadetinin 5. senesinde Hatipli Mahallesinde bulunan mezarı yanında mevlid-i şerif programı ile anılıyor.

Anma programına Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Jandarma Komutanı J. Teğmen Yusuf Ünsal, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel, Fatsa Belediye Başkan yardımcısı Ruhi Özbay, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, akraba ve yakınları katıldı.

Şehit Anne Babası Bülbül ve Nihat Öklük, “Acımızda, gururumuzda eksilmeden devam ediyor. Evladımızı özlüyoruz. Onu anılarla yaşatmaya çalışıyoruz. Sağ olsunlar eşimiz, dostumuz her daim yanımızda bizleri yalnız bırakmıyorlar. Sercanımız için hazırladığımız anılarıyla dolu odası başta bizleri ziyarete gelen yetkilileri, misafirleri çok duygulandırıyor. Bizlerde onun odasında onun hatıraları ile ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz. Çocuğumuzun şehir oluşunun 5. Senesinde bizleri yalnız bırakmadıkları için herkese teşekkür ediyoruz” dediler

Şehidimiz, Kardeşimiz, Ağabeyimiz, Dostumuz Fatsanın Evladı Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Sercan Öklük’ü dualarla ve özlemle anıyoruz.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here