Ana Sayfa GÜNCEL Sanayi- Kurtuluş Dolmuş Hattı Yeniden ‘Necati Efe’ Dedi

Sanayi- Kurtuluş Dolmuş Hattı Yeniden ‘Necati Efe’ Dedi

445
0
Paylaş

S.S. 16 No’lu Sanayi- Kurtuluş Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi seçimli genel kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti. Konakbaşı Mahallesi’ndeki kooperatif binasında gerçekleşen genel kurulda Mevcut Başkan Necati Efe ve Mehmet Beyazıt aday oldu.

Delegelerin katılımıyla yapılan seçimde Necati Efe yeniden Başkan seçilerek güven tazeledi.

Genel Kurul sonrasında açıklama yapan Başkan Efe, “Ülkemizin 2 sene gibi bir zaman diliminde mücadele ettiği Covid-19 salgınında biz şoför esnafları da çok zorluklar çektik. Çok şükür bu süreçte hiçbir vatandaşımızı mağdur etmediğimizi düşünüyorum. Kooperatifimiz geçmişte nasılsa bugünde birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlarımızın hizmetine devam edecek. Bu seçimde dostluğun kazandığına inanıyorum. Uzun süredir üstlendiğim bu görevi devam ettirmenin gurur ve mutluluğu ile katılım sağlayan ve Bana başkanlık görevini hak bilen tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

S.S. 16 Nolu Sanayi Kurtuluş Kooperatifinde 52 Kişilik ekibin bir bütün olduğunu vurgulayan Başkan Efe, “Biz Kooperatifimizde biriz, beraberiz. 52 Kişilik bir aile olduğumuz kooperatifimizde bizi birbirimize bağlayan en büyük unsur sabah birlikte yaptığımız kahvaltılarımız, öğle ya da akşam yemeklerimiz. Biz bir çatı altında aile gibi aynı masada yemeğimizi yiyor, sohbetimizi ediyoruz. Kooperatifimizde görev yapan şoförlerimiz ve çalışan personellerimiz ile kocaman bir aile olduk. Birliğimizin bozulması için aramıza nifak tohumları sokmaya çalışanlara hiçbir zaman müsaade etmeyiz.” vurgusu yaptı.

Başkan Necati Efe, “Seçim sonrasında gerek telefonla arayan, mesaj atan, çiçek gönderen ve ziyaretimize gelen tüm eş, dost ve yakınlarımıza şahsım ve Kooperatifimiz adına teşekkür ederim. 1 Temmuz sonrasında tüm esnaflarımız ve meslektaşlarımıza hayırlı bol bereketli kazançlar ve kolaylıklar dilerim” diye konuştu.

Haber: Gökçe DEMİRBAŞ- Mir Kuzey

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here