Ana Sayfa GÜNCEL S.S. 16 No’lu Fatsa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi’nden Başkanlara Ziyaret

S.S. 16 No’lu Fatsa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi’nden Başkanlara Ziyaret

1164
0
Paylaş

S.S. 16 No’lu Fatsa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak ve Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu ve Fatsa Kızılay Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gerek özel ve anlamlı günler gerekse de Fatsa için önemli olaylarda duyarlı olduklarını her defasında gösteren S.S 16 No’lu Faysa Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe ve Yönetim Kurulu üyeleri, görevlerine yeni başlayan Başkanları da yalnız bırakmadılar. 

Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe “Fatsa’mızın sorunlarını, dolmuş şoförlerimizin ve vatandaşların sorunlarını Fatsa Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Etem Kibar Bey ile konuştuk ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Diğer başkanlarımıza da yeni görevlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Biz dolmuşçu esnafı olarak vatandaşlarımızla sürekli diyalog halinde olduğumuzu ve sadece şoför olarak değil duyarlı bireyler olduğumuzu göstermek istiyoruz.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here