Ana Sayfa GÜNCEL PLAJLARDA SEL ATIKLARI TEMİZLENDİ

PLAJLARDA SEL ATIKLARI TEMİZLENDİ

812
0
Paylaş

Fatsa ilçemizin Dolunay mahallesi ve Bolaman mahallesinde bulunan plajlar belediyemiz temizlik işçileri tarafından temizlendi.

İlçemizin Dolunay mahallesinde bulunan belediye plajı, Bolaman mahallesinde pide salonların bulunduğu bölgede bulunan plajlarda temizlik çalışması yapıldı. Yaz sezonunda bu plajlara yerli ve yabancı bir çok turist geliyor. Söz konusu mevkilerde bulunan plajlar geçtiğimiz günlerde sel afetinin deniz dalgaları vasıtasıyla getirdiği odun atıkları ile kirlenmişti. Fatsa Belediyemiz temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler iş makinesinden de faydalanarak plaj temizliğini gerçekleştirdiler. Ekipleri biriktirdiği odun gübürleri ve çöpler kamyonla şehir çöplüğüne götürüldü.

Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe Dolunay mahallesi belediye plajı ve Bolaman mahallemizde bulunan plajların turizm açısından önemli yerler olduğunu belirterek, “Bu bakımdan plajlarda sel afetinden gelen odun atıkları kirlilik oluşturdu. Ekiplerimiz yaptıkları çalışmayla plajlarımız tekrar eski haline getirdiler.” dedi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here