Ana Sayfa GÜNCEL PANCAR ÇORBALI VE KEŞKEKLİ TURİZM HAFTASI PROGRAMI

PANCAR ÇORBALI VE KEŞKEKLİ TURİZM HAFTASI PROGRAMI

656
0
Paylaş

Her yıl Türkiye genelinde 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle Fatsa Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte katılımcılara pancar çorbası, keşkek ve tatlı ikramı yapıldı.

Şehit İbrahim Kılıç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen programa Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Saygın Atinkaya ve şube müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenci velileri katıldı.

“DAVETİMİZE KATILAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

 Etkinlikte bir konuşma yapan Okul müdürü Yılmaz Özcan, “Turizm Haftasının ülkemizde turizm bilincinin oluşması ve ciddi bir ekonomik potansiyeli olan turizm sektörünün bu kutlamalarla daha da gelişmesi en büyük dileğimiz. Bizde bu haftanın önemine değinerek geleneksel yemeğimiz pancar çorbası ve keşkek ikramında buluyoruz. Davetimiz iştirak eden herkese çok teşekkür ederim” dedi. Programda okul girişinde sergilenen ‘Şehrimizde gezilecek 50 yer’ fotoğraf sergisi büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here