Ana Sayfa GÜNCEL Özel Sanayi Sitesinde Adem Çıtlak Dönemi

Özel Sanayi Sitesinde Adem Çıtlak Dönemi

275
0
Paylaş
AW367777

Yapılan seçim sonucunda Adem Çıtlak S.S Toplu İş Yeri Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı oldu.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında gerçekleşen S.S Toplu İş Yeri Sitesi Yapı Kooperatifi (Özel Sanayi Sitesi) Seçimli Genel Kurulu genel kurulda mevcut başkan Mustafa Uzun ile Adem Çıtlak’ın listeleri yarıştı.

Divan Başkanlığını Feyzi Özgöller’in yaptığı genel kurulda gelir gider raporları ve faaliyet raporlarının okunmasının ardından seçim sürecine geçildi. Oy sandığının açılmasıyla Adem Çıtlak kullanılan oyların 71’ini alarak Özel Sanayi Sitesinin yeni başkanı olurken, Mustafa Uzun ise 61 oyda kaldı.

Seçim sonrasında konuşma konuşma yapan Özel Sanayi Sitesi Başkanı Adem Çıtlak, “Sanayimiz için gece gündüz demeden çalışan, emek veren herkesten Allah razı olsun. Ben beni başkanlığa layık gören herkese teşekkür ederim. Hizmetlerden asla ve asla eksik kalmayacak ve zarar görmeyeceksiniz. Başkanlıklar gelip geçicidir, kimse kalıcı değildir ama bir 3 yıl imkan verdiniz. Bu 3 yıl sonunda göreceksiniz ki biz bu görevi layıkıyla yerine getirmiş olacağız. Bizden sonra bu görevi kim daha iyi yaparım diyen olursa bizde onun yolunu açacağız. Ben yeniden bu göreve seçildiğim için herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Adem Çıtlak, başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeliğine Sinan Karakuş, Musa Uza, İsmail Çelik ve Erdal Kartal getirdi.

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here