Ana Sayfa GÜNCEL Ordu Valisi Seddar Yavuz, 19 Eylül Gaziler Gününü Kutladı

Ordu Valisi Seddar Yavuz, 19 Eylül Gaziler Gününü Kutladı

1167
0
Paylaş

Vatanı ve milleti, ülkesi ve bayrağı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin şeref günü olarak kabul ettiğimiz “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyorum.

Milletimiz, tarihin her döneminde tüm zorluklara  karşı bağımsız yaşamayı, bağımsızlığını kanı ve canı pahasına korumayı ilke edinmiştir. Bu nedenle gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, ulusal birliğimizin ve Cumhuriyetimizin onurlu sembolleridir.

Böylesine özverili tutumlarıyla hepimize örnek olan gazilerimize saygı duymak ve değerli kişiliklerine yakışır imkânlar altında yaşamlarını sürdürmelerini, varsa sorunlarının çözülmesini ve her fırsatta minnet duygularıyla takdir edilmelerini sağlamanın toplumsal sorumluluğumuz olduğu bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da onlara layık oldukları kıymeti devlet ve millet olarak vermeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği tüm yakınları ile Gazilerimize, Devletimizin ve Aziz Milletimizin gönül ve şefkat kapılarının her zaman sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyor ve başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Şehitlerimizi ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, hayatta olan Gazilerimize sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyorum.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here