Ana Sayfa GÜNCEL ORDU ŞEHİR HASTANESİ PROJESİ ONAYLANDI

ORDU ŞEHİR HASTANESİ PROJESİ ONAYLANDI

1065
0
Paylaş

YEDİYILDIZ’DAN ORDU ŞEHİR HASTANESİ MÜJDESİ

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, Ordu Şehir Hastanesi projesinin onaylandığını belirterek çalışmaların en kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi.

Ordu’ya sağlık alanında sınıf atlatacak Şehir Hastanesi projesinde onay çıktı. Altınordu ilçesinde inşa edilecek olan Ordu Şehir Hastanesi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Opr. Dr. Şenel Yediyıldız, projenin onaylandığını belirterek çalışmaların başlayacağını söyledi.

“EN KISA SÜREDE TEMELİ ATILACAK”

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüştüklerini, yapılan görüşme neticesinde onaylanan Ordu Şehir Hastanesi’nin en kısa sürede temelinin atılacağını ifade eden Yediyılıdız, “Ordu ulaşımdan eğitime, sağlıktan turizme birçok alanda yatırım almaya devam ediyor. Bu kapsamda projelendirilen ve Ordu’nun sağlık alanında ihtiyaçlarını en aza indirgeyecek olan Ordu Şehir Hastanesi projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ile bir araya geldik. Bakanımız ile yaptığımız görüşme neticesinde Ordu Şehir Hastanesi projesi onaylandı. Projenin onaylanması ile Ordu Şehir Hastanesi için çalışmalara start verilecek. En kısa sürede temeli atılacak olan Ordu Şehir Hastanesi’nin Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here