Ana Sayfa GÜNCEL ORDU İHH ŞUBE BAŞKANI YILDIRIM BAŞKAN AKTEPE’YE FAALİYETLERİNİ ANLATTI

ORDU İHH ŞUBE BAŞKANI YILDIRIM BAŞKAN AKTEPE’YE FAALİYETLERİNİ ANLATTI

1468
0
Paylaş

Ordu İnsan Hak ve Hürriyetleri Şube Başkanı (İHH) Mahmut Yıldırım Belediye Başkanı Muharrem Aktepe’ye ziyaret ederek çalışmaları konusunda istişarede bulundu.

Ordu İnsan Hak ve Hürriyetleri Şube Başkanı (İHH) Mahmut Yıldırım’a yönetim kurulu üyesi Bülent Yücetepe’de eşlik etti. İHH Ordu Şube Başkanı Mahmut Yıldırım Başkan Aktepe ile faaliyetleri konusunda istişarede bulunduklarını belirterek, “İHH bir yardım kuruluşudur. Her zaman mazlumun ve mağdurun yanındadır. Bizler ülkemiz genelinde tüm kamu kurumlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Bu anlamda Fatsa Belediyemizle de uyumlu bir şekilde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Fatsa Belediyemiz İHH’nın Afrika’da başlattığı su kuyusu kampanyasına katkıda bulunmuştu. Bu anlamda desteklerinden dolayı bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise ziyaretlerinden dolayı Ordu İnsan Hak ve Hürriyetleri Şube Başkanı (İHH) Mahmut Yıldırım ve yönetim kurulu üyesi Bülent Yücetepe’ye teşekkür ederek, “Belediye olarak biz imkanlarımız çerçevesinde hayır kurumlarımıza yapmış oldukları faaliyetlerde destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz.  İHH Ordu Şubemize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here